В Олександрії поліцейські врятували життя колезі під час несення служби

22.07.2019 00:00:001 переглядАвтор: admin
/news/24006-v-oleksandriyi-policejjski-vryatuvali-zhittya-kolezi-pid-chas-nesennya-sluzhbi

На Кіровоградщині у місті Олександрії поліцейські врятували життя колезі під час несення служби, повідомляють «Олександрійські новини».

Поліцейський Артем Малий разом із напарником Юрієм Медведенком ніс службу з патрулювання міста Олександрія та забезпечення безпеки дорожнього руху. В районі патрулювання Юрій попросив колегу зупинити службове авто та вийшов із салону. В приміщенні торгівельного закладу, куди він встиг зайти, аби придбати питної води, йому стало зле. Чоловік знепритомнів та почав задихатися, інформує Департамент комунікації Національної поліції України.

Поліцейського, який лишався в автомобілі, на допомогу покликали свідки пригоди. За лічені секунди Артем встиг зателефонувати колегам із іншої групи реагування патрульної поліції та викликав карету швидкої і сам взявся надавати 46-річному підполковнику поліції першу домедичну допомогу.

Миттєво зреагувавши на ситуацію, напарник правоохоронця, разом із іншим нарядом групи реагування патрульної поліції почали надавати поліцейському першу домедичну допомогу. За тим розпочали реанімаційні заходи: штучну вентиляцію легенів та непрямий масаж серця. Злагоджені і професійні дії поліцейських надали змогу чоловіку дочекатися приїзду швидкої та з подальшим втручанням лікарів – зберегли життя 46-річному підполковнику поліції.

Відреагувавши на тривожний виклик, за 2 хвилини на місце прибули керівник сектору реагування патрульної поліції Олександрійського відділу Сергій Зібницький разом із інспектором Євгеном Рудіком.

Надалі заходи з реанімування колеги продовжили саме Євген та Сергій. 33-річний лейтенант поліції, маючи досвід у наданні домедичної допомоги, разом зі своїм керівником продовжували реанімаційні заходи до приїзду швидкої та надалі, під час транспортування Юрія до лікарні.

Завдяки докладеним ними зусиллям, правоохоронця вдалося вчасно доправити до районної лікарні. За його життя близько двох годин боролися лікарі-реаніматологи. Саме перші хвилини – коли колеги поліцейського не розгубилися, а надали кваліфіковану домедичну допомогу, стали дуже цінними.

Наступного дня після пригоди, поліцейські групи реагування патрульної поліції Олександрійського відділу знову заступили на зміну і перед тим навіть встигли провідати свого колегу у лікарні. На щастя, зараз його життю нічого не загрожує, тож вони щиро бажають Юрію якнайшвидшого одужання.

Фото Національної поліції

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Loading...
поділитисяподілитисяподілитисяподілитися

Залишити коментар

  Підписатися  
Повідомлення про
Народні новини
Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрієць, який викинув сміття у «топольках» вибачився і отримав штраф (ВІДЕО)
23.05.2022221 перегляд

Чоловіка, якого зафіксували на відео у момент вивезення сміття в […]

Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрійська сім’я вивозила сміття у «топольки» (ФОТО/ВІДЕО)
23.05.2022252 перегляди

В Олександрійському пабліку https://t.me/hyevuy_alex опублікували відео, як чоловік та жінка […]

В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою»
В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою» (ФОТО/ВІДЕО)
23.03.2022354 перегляди

Вчора, 22 березня, в Олександрії біля танка сталася дорожньо-транспортна пригода. […]

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: