В Олександрії злодій викрав сумку з мобільним Samsung Galaxy A5, а раніше вкрав велосипед

13.06.2019 00:00:000 переглядівАвтор: admin
/news/23683-v-oleksandriyi-zlodijj-vikrav-sumku-z-mobilnim-samsung-galaxy-a5-a-ranishe-vkrav-velosiped

В Олександрії злодій викрав сумку з мобільним Samsung Galaxy A5, а раніше вкрав велосипед, повідомляють «Олександрійські новини».

7 червня о 11 годині 28 хвилин до Олександрійського відділу поліції надійшло повідомлення від 48 річного мешканця міста, що біля одного із навчальних закладів невідомий чоловік викрав сумку його 8 річного сина. В сумці знаходився мобільний телефон Samsung Galaxy A5, повідомив подробиці події начальник сектору моніторингу олександрійського відділу поліції Сергій Козловський.

Під час відпрацювання міста, працівниками поліції було встановлено особу яка скоїла дане кримінальне правопорушення. Їм виявився 31 річний раніше судимий мешканець міста. Зловмисника знайшли за прикметами, які були надані під час роботи на місці пригоди, додає начальник поліції.

За даним фактом було порушено кримінальне провадження за ознаками злочину передбаченого частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України. 

На даний час тривають слідчі дії та проводились перевірка даного зловмисника на причаснення інших дій. В ході даної перевірки було встановлено, що 3 червня о 20 годині 46 хвилин до Олександрійського відділу поліції звернувся 56 річний мешканець міста з приводу того, що 30 травня, в період часу з 19 до 21 години 45 хвилин, невідома особа таємним шляхом вільного доступу з території автостоянки, яка розташована в одному із районів міста, здійснили крадіжку його велосипеда. В ході проведення слідчо-розшукових заходів, в скоєнні кримінального правопорушення було викрито цього ж 31 річного, раніше судимого мешканця міста За даним фактом було порушено кримінальне провадження, за ознаками злочину передбаченого частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України. На даний час продовжуються слідчі дії.

Санкції за цією статтею штраф від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років.

Раніше “Олександрійські новини” повідомляли про те, що в Олександрії зловмисник вночі поцупив телефон «Panasonic» в Ощадбанку.

Фото “Pixabay”

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Loading...
поділитисяподілитисяподілитисяподілитися

Залишити коментар

  Підписатися  
Повідомлення про
Народні новини
Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрієць, який викинув сміття у «топольках» вибачився і отримав штраф (ВІДЕО)
23.05.2022223 перегляди

Чоловіка, якого зафіксували на відео у момент вивезення сміття в […]

Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрійська сім’я вивозила сміття у «топольки» (ФОТО/ВІДЕО)
23.05.2022252 перегляди

В Олександрійському пабліку https://t.me/hyevuy_alex опублікували відео, як чоловік та жінка […]

В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою»
В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою» (ФОТО/ВІДЕО)
23.03.2022355 переглядів

Вчора, 22 березня, в Олександрії біля танка сталася дорожньо-транспортна пригода. […]

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: