Хто балотується у парламент від Кіровоградщини (оновлюється)

10.06.2019 00:00:000 переглядівАвтор: admin
/news/23657-khto-balotuetsya-u-parlament-vid-kirovogradshhini-onovlyuetsya

Політичні партії проводять активну роботу по висуванню кандидатів у Верховну Раду України, де чимало представників Кіровоградщини, повідомляють «Олександрійські новини».

На сьогодні відомо небагато інформації про рішення партійних з’їздів, проте ми слідкуємо за новинами і постійно оновлюватимо цю інформацію.

«Слуга народу». Поки що інформації про мажоритарних депутатів чи депутатів, що представлятимуть Кіровоградщину у цій політсилі у парламенті ми маємо небагато. Відомо тільки про номер 77 у списку – Сергія Тарасова – сина відомого на Кіровоградщині бізнесмена-аграрника, пишуть «Без купюр». Він є за інформацією журналістів директором або ж засновником низки підприємств з групи компаній I&U; Group.

Оприлюднений список із 100 кандидатів не містить знайомих прізвищ. Крім того, партія оголосила, що вона ще «працюватиме» над списками мажоритарних кандидатів і були названі лише деякі прізвища – в основному це Київ і Південь України.

«Сила і честь». Партія оголосила список імовірних прохідних кандидатів від партії. У ньому є один олександрієць, відомий більше як народний депутат від партії «Самопоміч». Під номером №4 у списку партії є Іван Мірошниченко, відомий також як один бізнесменів, що працює в аграрному секторі країни.

«Європейська солідарність». Інформації щодо кандидатів від Кіровоградщини поки що немає.

«Опозиційний блок». На з’їзді партії прізвищ, відомих жителям області, не пролунало.

«Громадянська позиція». У списку партії помічено принаймні одного відомого жителя обласного центру — Михальонка Сергія Анатолійовича. Він є 55 у списку за інформацією офіційної веб-сторінки партії.

Список кандидатів у депутати від політичної партії «Громадянська позиція» по одномандатних виборчих округах по Кіровоградщині:

  • 99 округ — Чалий Олексій Самойлович;
  • 100 округ — Семеняка Ігор Миколайович;
  • 101 округ — Шмідт Валентин Вікторович.

«Радикальна партія Олега Ляшка». Оприлюднений список кандидатів від партії говорить, що один із обраних від Кіровоградщини кандидатів може опинитись знову у прохідному списку — Дмитро Лінько. Обраний у 2014 році за списком партії. Сьогодні має № 8 за списком РПЛ.

За інформацією «Чесно», він на повторних виборах до Верховної Ради у 2013 році висувався від партії “Братство” за округом № 197 (Кіровоградська область).

«Народний рух України». Кандидатом у нардепи висунутий на з’їзді партії Сергій Григор’єв, якого олександрійці знають як громадського активіста. Про це він написав сам на своїй сторінці у фейсбук.

У Кіровоградській області зареєстровано першого кандидата у Верховну раду. Кандидат зареєстрован по одномандатному виборчому округу №100

Євген Лучков народився 18 вересня 1980 року в селищі Забайкальськ Читинської області Російської Федерації, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, заступник директора ТОВ “Агрокомтрейд-Альянс”, безпартійний, проживає в Кропивницькому.

Центр виборчого округу: місто Бобринець, зазначають на сайті центральної виборчої комісії.

За даними аналітичної системи Clarity Project, Лучков є засновником шести підприємств, зареєстрованих в обласному центрі – фермерського господарства «Міф», ТОВ «Агрокомтрейд-альянс», ТОВ «Будінжинірінг він», ТОВ «Сервіс охорони», ТОВ «Голд зерно-А» та ТОВ «Енерголуч».

На Кіровоградщині Колишній голова Кіровоградської обласної державної адміністрації Андрій Ніколаєнко йде на дострокові вибори Верховної Ради України по списку партії ВО «Батьківщина». Андрій Ніколаєнко перебував на посаді голови Кіровоградської облдержадміністрації з 9 січня 2013 року до 2 березня 2014 року.

на 11 червня 

Кандидати самовисуванці:

  • 101 округ – Жовноватюк Олексій Миколайович народився 30 березня 1979 року в смт Побузьке Голованівського району Кіровоградської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, адвокат, безпартійний, проживає в смт Побузьке Голованівського району Кіровоградської області, судимість відсутня, самовисування.
  • 101 округ – Коверзнєва Катерина Вікторівна народилася 6 серпня 1981 року в селі Шацьк Любомльського району Волинської області, громадянка України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, тимчасово не працює, безпартійна, проживає в смт Немішаєве Бородянського району Київської області, судимість відсутня, самовисування. 
  • 101 округ – Меленевський Дмитро Едуардович народився 22 жовтня 1987 року в місті Києві, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, тимчасово не працює, безпартійний, проживає в місті Києві, судимість відсутня, самовисування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Loading...
поділитисяподілитисяподілитисяподілитися

Залишити коментар

  Підписатися  
Повідомлення про
Народні новини
Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрієць, який викинув сміття у «топольках» вибачився і отримав штраф (ВІДЕО)
23.05.2022224 перегляди

Чоловіка, якого зафіксували на відео у момент вивезення сміття в […]

Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрійська сім’я вивозила сміття у «топольки» (ФОТО/ВІДЕО)
23.05.2022252 перегляди

В Олександрійському пабліку https://t.me/hyevuy_alex опублікували відео, як чоловік та жінка […]

В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою»
В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою» (ФОТО/ВІДЕО)
23.03.2022355 переглядів

Вчора, 22 березня, в Олександрії біля танка сталася дорожньо-транспортна пригода. […]

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: