В Олександрії для охорони публічного порядку задіяли 311 поліцейських та нацгвардійців

09.04.2019 00:00:003 переглядаАвтор: admin
/news/23250-v-oleksandriyi-dlya-okhoroni-publichnogo-poryadku-zadiyali-311-policejjskikh-ta-nacgvardijjciv

7 квітня в Олександрії для охорони публічного порядку задіяли 311 поліцейських та нацгвардійців, повідомляють «Олександрійські новини».

«Поліцейські та військовослужбовці Національної Гвардії були залучені до охорони публічного порядку. Задіяно було 311 чоловік особового складу, із них 261 поліцейський та 50 нацгвардійців. Ця охорона публічного порядку була зв’язана в зв’язку із підготовкою до проведення футбольного матчу ? фіналу Кубку України між командами ФК «Інгулець» селища Петрового та ФК «Карпати» міста Львів. Вболівальників на території Олександрії прибуло близько 320 чоловік. Відповідно до інформації Єдиного Реєстру досудових розслідувань фактів кримінальних правопорушень з боку вболівальників зафіксовано не було», – повідомила представник сектору моніторингу Олександрійського міського відділу поліції Олена Асеєва.

Разом з тим, Укрзалізниця повідомляє, що ситуація була дещо іншою: «Пасажири розгромили вагони в поїзді Львів-Запоріжжя. Пасажири зіпсували обладнання 4-го, 5-го та 6-го вагонів у поїзді № 120 Львів-Запоріжжя. Подія сталася 6 квітня 2019 р. Тепер вагони потребують суттєвого ремонту й тому тимчасово виведені з обігу.

Зокрема, у поїзді № 120 Львів-Запоріжжя пасажири розбили скло у вікнах та тамбурах вагонів — загалом 12 вікон, викинули з поїзда 21 матрац, 25 подушок, 25 постільних комплектів, одну зимову ковдру та три вогнегасники.

З огляду на скарги пасажирів та працівників поїзної бригади, винуватцями безладу виявилися 250 пасажирів — уболівальники ФК «Карпати», які сіли в поїзд на станції Львів. Правоохоронців викликали майже на кожну станцію по ходу слідування поїзда, але жоден із представників Нацполіції, які приїжджали на виклики, не вжив заходів для врегулювання ситуації та вгамування хуліганів.

Укрзалізниця вкотре звертається до МВС із проханням про супровід пасажирських поїздів працівниками поліції або Національної гвардії для забезпечення дотримання громадського порядку», – повідомляє Медіацентр «Магістраль» АТ «Укрзалізниця».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Loading...
поділитисяподілитисяподілитисяподілитися

Залишити коментар

  Підписатися  
Повідомлення про
Народні новини
Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрієць, який викинув сміття у «топольках» вибачився і отримав штраф (ВІДЕО)
23.05.2022221 перегляд

Чоловіка, якого зафіксували на відео у момент вивезення сміття в […]

Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрійська сім’я вивозила сміття у «топольки» (ФОТО/ВІДЕО)
23.05.2022251 перегляд

В Олександрійському пабліку https://t.me/hyevuy_alex опублікували відео, як чоловік та жінка […]

В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою»
В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою» (ФОТО/ВІДЕО)
23.03.2022354 перегляди

Вчора, 22 березня, в Олександрії біля танка сталася дорожньо-транспортна пригода. […]

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: