В Олександрії і районі виявили 4 іноземців-порушників міграційного законодавства, серед яких один – нелегальний мігрант

22.03.2019 00:00:002 переглядаАвтор: admin
/news/23114-v-oleksandriyi-i-rajjoni-viyavili-4-inozemciv-porushnikiv-migracijjnogo-zakonodavstva-sered-yakikh-odin-nelegalnijj-migrant

За тиждень реалізації профілактичних заходів «Мігрант», міграційна служба Кіровоградщини спільно з працівниками правоохоронних органів та органів місцевого самоврядування виявили 55 порушників міграційного законодавства. В Олександрії і районі виявили 4 іноземців-порушників міграційного законодавства, серед яких один – нелегальний мігрант, повідомляють «Олександрійські новини».

35 іноземців отримали адміністративні протоколи за порушення правил перебування на території України за частиною 1 статті 203 Кодексу України про адміністративні правопорушення, повідомляють в УДМС України в Кіровоградській області.

Серед тих, хто став фігурантом адмінпротоколів – 17 нелегальних мігрантів, а відносно 11 прийнято рішення про примусове повернення до країн походження.

Притягнено до відповідальності 18 осіб за статтями 204-205 КУпАП. Накладено штрафів на суму понад 66 тисяч гривень. Стягнуто майже 60 тисяч гривень.

Нагадаємо, 16 березня в Кіровоградській області почались профілактичні заходи з нагляду та контролю за виконанням законодавства в міграційній сфері під умовною назвою “Мігрант”. В рамках проведення таких заходів, 37-річного громадянина Молдови за невиконання рішення про примусове повернення примусово видворено на батьківщину. Реалізували рішення суду працівники сектору організації запобігання нелегальній міграції, реадмісії та видворення Управління ДМС у Кіровоградській області та відділу поліції Головного управління Національної поліції в області.

Раніше працівники Знам’янського районного сектору УДМС іноземця притягували до адміністративної відповідальності за порушення міграційного законодавства та було прийнято рішення про примусове повернення до країни походження. Нелегальний мігрант у встановлений термін Україну не покинув, відтак Знам’янський районний суд задовольнив адміністративний позов про примусове видворення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Loading...
поділитисяподілитисяподілитисяподілитися

Залишити коментар

  Підписатися  
Повідомлення про
Народні новини
Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрієць, який викинув сміття у «топольках» вибачився і отримав штраф (ВІДЕО)
23.05.2022226 переглядів

Чоловіка, якого зафіксували на відео у момент вивезення сміття в […]

Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрійська сім’я вивозила сміття у «топольки» (ФОТО/ВІДЕО)
23.05.2022253 перегляди

В Олександрійському пабліку https://t.me/hyevuy_alex опублікували відео, як чоловік та жінка […]

В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою»
В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою» (ФОТО/ВІДЕО)
23.03.2022357 переглядів

Вчора, 22 березня, в Олександрії біля танка сталася дорожньо-транспортна пригода. […]

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: