В Олександрії оголосили весняний призов у Збройні сили України з 1 квітня (документ)

01.03.2019 00:00:002 переглядаАвтор: admin
/news/22988-v-oleksandriyi-ogolosili-vesnyanijj-prizov-u-zbrojjni-sili-ukrayini-z-1-kvitnya-dokument

В Олександрії оголосили весняний призов у Збройні сили України з 1 квітня (документ)

Із 1 квітня по 30 червня 2019 року в Олександрії та інших територіях, які підпорядковані Олександрійському об’єднаного міському військовому комісаріату, проводиться призов громадян на строкову військову службу, повідомляють «Олександрійські новини».

«Явці на призовні дільниці міста Олександрії та Олександрійського району для призову на строкову військову службу підлягають усі громадяни 2001 року народження, яким в період чергового призову виповниться 18 років, а також які народилися у 1992-2000 роках, у яких закінчилась відстрочка від призову або не призвані раніше на строкову військову службу за різних обставин», – зазначається у тексті наказу військового комісара Олександрійського об’єднаного міського військового комісаріату підполковника О. Балабухи.

«Усі громадяни, які підлягають призову на строкову військову службу зобов’язані прибути на призовні дільниці за адресою: м.Олександрія вул. Шевченка, б. 85 у встановлений час з документами, що зазначені в повістках. Громадяни, які не отримали особистих повісток для призову на строкову військову службу, зобов’язані прибути до Олександрійського об’єднаного військового комісаріату 25 березня 2019 р. та мати при собі документи, які посвідчують особу. 

Усі особи призовного віку, які підлягають призову на строкову військову службу і тимчасово перебувають на території міста Олександрії Олександрійського району, зобов’язані негайно повернутися до місця постійного проживання та з’явитися у районний військовий комісаріат для проходження призовної комісії»,  – говорить у тексті наказу воєнком.

Також у наказі зазначається, що керівники підприємств, установ, організацій, в тому числі навчальних закладів, незалежно від їх підпорядкування і форми власності, зобов’язані відкликати призовників з відряджень для забезпечення своєчасного прибуття їх на призовну дільницю

«Громадяни, які ухиляються від призову і не з’являються за повісткою до військового комісаріату, несуть відповідальність згідно з законодавством», – зазначено у тексті документу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Loading...
поділитисяподілитисяподілитисяподілитися

Залишити коментар

  Підписатися  
Повідомлення про
Народні новини
Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрієць, який викинув сміття у «топольках» вибачився і отримав штраф (ВІДЕО)
23.05.2022221 перегляд

Чоловіка, якого зафіксували на відео у момент вивезення сміття в […]

Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрійська сім’я вивозила сміття у «топольки» (ФОТО/ВІДЕО)
23.05.2022251 перегляд

В Олександрійському пабліку https://t.me/hyevuy_alex опублікували відео, як чоловік та жінка […]

В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою»
В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою» (ФОТО/ВІДЕО)
23.03.2022354 перегляди

Вчора, 22 березня, в Олександрії біля танка сталася дорожньо-транспортна пригода. […]

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: