В Олександрії працюватиме окружна комісія по виборам Президента з очільником від Вілкула (список)

19.02.2019 00:00:000 переглядівАвтор: admin
/news/22911-v-oleksandriyi-pracyuvatime-okruzhna-komisiya-po-viboram-prezidenta-z-ochilnikom-vid-vilkula-spisok

Центральна виборча комісія ухвалила постанову, в якій визначила склад окружної виборчої комісії з виборів Президента України по територіальному виборчому округу № 103, повідомляють «Олександрійські новини».

Голова комісії представлятиме лідера «Опоблоку», заступник – очільника правої партії «Патріот», економіста-науковця Андрія Новака. Секретарем комісії є представник від нардепа, голови комітету Верховної Ради України з питань охорони здоров’я, Ольги Богомолець.

Серед членів комісії, який всього налічується 35, є відомі по попереднім кампаніям, олександрійці.

Вечірко Валентина Анатоліївна, 1962 року народження – від кандидата на пост Президента України Бойка Ю.А., представляла «Опозиційний блок» на місцевих виборах у 2015 році в Олександрійській міській виборчій комісії.

Ділієв Ігор Володимирович, 1989 року народження – від кандидата на пост Президента України Кривенка В.М., відомий, як один з активістів, який опозиційно налаштований до міської влади, підтримує патріотичні рухи.

Коновалов Олександр Володимирович, 1985 року народження – від кандидата на пост Президента України Литвиненко Ю.Л. На місцевих виборах у 2015 році він був членом комісії від партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність».

Криган Руслан Володимирович, 1984 року народження – від кандидата на пост Президента України Носенка С.М. Він був кандидатом у депутати Олександрійської міської ради від «Батьківщини» у 2015 році.

Куруп Анатолій Дмитрович, 1960 року народження – від кандидата на пост Президента України Порошенка П.О., він є очільником Олександрійської районної виборчої комісії та був на керівних посадах під час попередніх виборчих кампаній, зокрема на позачергових виборах парламенту у 2014 році був секретарем окружного виборчкому.

Мартюшина Тетяна Григорівна, 1953 року народження – від кандидата на пост Президента України Журавльова В.М. Вона є членом Олександрійської районної виборчої комісії.

Ніколаєва Євгенія Олександрівна, 1977 року народження – від кандидата на пост Президента України Дерев’янка Ю.Б., Має значний досвід участі у виборчих кампаніях. У 2006 році була представником Партії регіонів і секретарем окружної комісії, у 2012 році – вона довірена особа кандидата у парламент, Віталія Журавльова, очільника місцевої «Батьківщини». Працює тележурналістом на каналі «КТМ».

Ніколаєва Світлана Олександрівна, 1973 року народження – від кандидата на пост Президента України Ляшка О.В. Була членом Олександрійської міської виборчої комісії. Має значний досвід роботи під час виборчих кампаній.

Олійник Вікторія Вікторівна, 1981 року народження – від кандидата на пост Президента України Ригованова Р.О. Була членом Олександрійської окружної виборчої комісії під час виборів президента у 2010 році.

Повний список можна переглянути за посиланням.

Фото “Pixabay

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Loading...
поділитисяподілитисяподілитисяподілитися

Залишити коментар

  Підписатися  
Повідомлення про
Народні новини
Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрієць, який викинув сміття у «топольках» вибачився і отримав штраф (ВІДЕО)
23.05.2022214 переглядів

Чоловіка, якого зафіксували на відео у момент вивезення сміття в […]

Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрійська сім’я вивозила сміття у «топольки» (ФОТО/ВІДЕО)
23.05.2022243 перегляди

В Олександрійському пабліку https://t.me/hyevuy_alex опублікували відео, як чоловік та жінка […]

В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою»
В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою» (ФОТО/ВІДЕО)
23.03.2022340 переглядів

Вчора, 22 березня, в Олександрії біля танка сталася дорожньо-транспортна пригода. […]

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: