В Олександрії Держпродспоживслужба виявила непродовольчі товари, які вилучили через їх небезпеку для людини

31.01.2019 00:00:000 переглядівАвтор: admin
/news/22780-v-oleksandriyi-derzhprodspozhivsluzhba-viyavila-neprodovolchi-tovari-yaki-viluchili-cherez-yikh-nebezpeku-dlya-lyudini

В Олександрії Держпродспоживслужба виявила непродовольчі товари, які вилучали з продажу через їх небезпеку для людини, повідомляють «Олександрійські новини».

В місті виявляли товари, які не відповідають вимогам технічних регламентів повідомили у прес-службі ГУ Держпродспоживслужби в Кіровоградській області.

Всього, на Кіровоградщині, за порушення вимог технічних регламентів суб’єкти господарювання оштрафовані на понад 330 тисяч гривень. Штрафні санкції накладені за результатами 88 планових перевірок характеристик продукції.

«У ході цих заходів встановлено порушення вимог технічних регламентів у 134 одиницях продукції – низьковольтне електричне обладнання, миючі засоби, іграшки, радіообладнання. За ці порушення передбачена відповідальність згідно з законом України «Про державний ринковий нагляд і контроль нехарчової продукції».

Відповідно до результатів перевірок прийнято 257 рішень про вжиття обмежувальних заходів та винесено постанови про накладення штрафних санкцій… Під час заходів зафіксовано 11 випадків недопущення суб’єктами господарювання посадових осіб до перевірок. У зв’язку з цим застосовано господарські та адміністративні санкції», – повідомляє прес-служба.

Для проведення лабораторних експертиз щодо безпечності та якості нехарчової продукції у суб’єктів господарювання відібрано 50 зразків продукції. За результатами випробувань 10 зразків відповідали встановленим нормам  та 40 – мали порушення. Зокрема, 1 зразок продукції мав високий рівень загрози, тому було винесене рішення про заборону надання цієї продукції на ринку, інформує прес-служба ГУ Держпродспоживслужби в Кіровоградській області.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Loading...
поділитисяподілитисяподілитисяподілитися

Залишити коментар

  Підписатися  
Повідомлення про
Народні новини
Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрієць, який викинув сміття у «топольках» вибачився і отримав штраф (ВІДЕО)
23.05.2022228 переглядів

Чоловіка, якого зафіксували на відео у момент вивезення сміття в […]

Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрійська сім’я вивозила сміття у «топольки» (ФОТО/ВІДЕО)
23.05.2022255 переглядів

В Олександрійському пабліку https://t.me/hyevuy_alex опублікували відео, як чоловік та жінка […]

В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою»
В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою» (ФОТО/ВІДЕО)
23.03.2022359 переглядів

Вчора, 22 березня, в Олександрії біля танка сталася дорожньо-транспортна пригода. […]

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: