Кропивницьких депутатів тепер знайдуть онлайн по карті Google (карта)

16.01.2019 00:00:004 переглядаАвтор: admin
/news/22663-kropivnickikh-deputativ-teper-znajjdut-onlajjn-po-karti-google-karta

Депутати міської ради обласного центру Кіровоградщини отримали віртуальне представництво на картах популярного пошуковика Google, повідомляють «Олександрійські новини».

На віртуальній карті можна дізнатись про місце і час прийому міських депутатів Кропивницького та навіть побудувати маршрут від власного будинку чи місця роботи до будинку, де має приймати громадян, представник народу.

Крім Кропивницького, такі оналйн-карти з’явились для виборців Івано-Франківська, Києва, Вінниці, Луцька, Миколаєва, Полтави, Харкова, Хмельницького і Чернігова. Оновлено онлайн-мапи приймалень депутатів міських рад Одеси, Дніпра, Херсона, Львова, Рівного, Черкас та Краматорську, Ізмаїльської, Білгород-Дністровської, Ренійської та Роздільнянської міських рад Одеської області, які було запущено минулого року.


«Онлайн-мапи приймалень місцевих депутатів містять адреси, актуальні контакти приймалень та графіки прийому депутатами міських рад. Вся інформація була перевірена шляхом особистого відвідування «без попередження» депутатських приймалень і може відрізнятися від інформації, зазначеної на веб-сайтах міських рад. Проте саме за інформацією, вказаною на онлайн-мапі, громадяни зможуть потрапити на прийом до свого місцевого депутата», – повідомляється у прес-релізі ГО «Асоціація Політичних Наук», яка є одним із учасників громадської кампанії «Атестація депутатів місцевих рад».

Докладніше про громадську кампанію «Атестація депутатів місцевих рад», про те як, здійснювалось оцінювання в попередні роки та про його результати можна дізнатись на сайті організації.

Представники громадської кампанії «Атестація місцевих депутатів» просять виборців та до місцевих депутатів повідомляти про невідповідності відомостей мапи. Інформацію щодо змін можна надіслати повідомленням на сторінку «Місцеві депутати. Атестація» або зв’язатися із контактною особою у відповідному місті.

Громадська кампанія «Атестація депутатів місцевих рад» спрямована на сприяння вирішенню проблеми низького рівня відкритості, прозорості та підзвітності виборцям депутатів 23 місцевих рад з 17 областей України, а також підвищення поінформованості громадян про діяльність місцевих депутатів. Проект «Атестація депутатів місцевих рад» реалізується Одеською обласною організацією ВГО «Комітет виборців України» разом з партнерськими організаціями з 16-ти регіонів України за підтримки Національного фонду демократії (NED, США). У 2016 році апробація методології відбулася в місцевих радах Одеської області за підтримки Міжнародного фонду «Відродження», з 2018-го року за підтримки Міжнародного фонду «Відродження» відбувається розробка веб-платформи «Місцеві депутати. Атестація». В місті Кропивницькому за реалізацію ініціативи відповідає ГО «Асоціація Політичних Наук».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Loading...
поділитисяподілитисяподілитисяподілитися

Залишити коментар

  Підписатися  
Повідомлення про
Народні новини
Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрієць, який викинув сміття у «топольках» вибачився і отримав штраф (ВІДЕО)
23.05.2022221 перегляд

Чоловіка, якого зафіксували на відео у момент вивезення сміття в […]

Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрійська сім’я вивозила сміття у «топольки» (ФОТО/ВІДЕО)
23.05.2022251 перегляд

В Олександрійському пабліку https://t.me/hyevuy_alex опублікували відео, як чоловік та жінка […]

В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою»
В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою» (ФОТО/ВІДЕО)
23.03.2022354 перегляди

Вчора, 22 березня, в Олександрії біля танка сталася дорожньо-транспортна пригода. […]

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: