В розслідуванні вбивства вчительки в Олександрії, отримано «покази і достатньо фактичних даних від підозрюваного» (відео)

10.01.2019 00:00:000 переглядівАвтор: admin
/news/22625-v-rozsliduvanni-vbivstva-vchitelki-v-oleksandriyi-otrimano-pokazi-i-dostatno-faktichnikh-danikh-vid-pidozryuvanogo-video

Очільник обласного управління Нацполіції «внутрішньо не згоден» із рішенням суду, щодо домашнього арешту підозрюваного у резонансному вбивстві вчительки, що сталося в Олександрії нещодавно. «Але ми маємо рішення суду, повинні його виконувати», – прокоментував ситуацію «Олександрійським новинам» Роман Козьяков, начальник Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області.

«Справа досить резонансна. Я виїздив на місце події, спілкувався безпосередньо із учасниками і співробітниками… Справа перебуває на контролі. Експертизи всі необхідні призначено. Щодо терміновості, то вони у пріоритеті» – уточнив Р. Козьяков.


Він також повідомив, що є співпраця з боку чоловіка, який підозрюється у тяжкому злочині: «Дійсно отримано достатньо показів і фактичних даних щодо причетності його (чоловіка – «ОН») до вчинення цього злочину. Що стосується самооборони чи обставин інших, це також в рамках кримінального провадження, з’ясовується».

Деталі резонансного випадку очільник обласного управління Національної поліції не розголошує, оскільки це в інтересах слідства. Більше інформації громадськість зможе дізнатись, на його думку, під час судового засідання або після винесення остаточного рішення суду.

Нагадаємо, раніше «Олександрійські новини» повідомляли, що олександрійця, який підозрюється у вбивстві дружини відпустили під цілодобовий домашній арешт у Новий Рік.

Потім стало відомо текст рішення суду, в якому розкрито деталі справи. Підозрюваний у вбивстві власної дружини олександрієць, запевняє, що це вона перша вдарила його ножем.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Loading...
поділитисяподілитисяподілитисяподілитися

Залишити коментар

  Підписатися  
Повідомлення про
Народні новини
Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрієць, який викинув сміття у «топольках» вибачився і отримав штраф (ВІДЕО)
23.05.2022221 перегляд

Чоловіка, якого зафіксували на відео у момент вивезення сміття в […]

Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрійська сім’я вивозила сміття у «топольки» (ФОТО/ВІДЕО)
23.05.2022251 перегляд

В Олександрійському пабліку https://t.me/hyevuy_alex опублікували відео, як чоловік та жінка […]

В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою»
В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою» (ФОТО/ВІДЕО)
23.03.2022354 перегляди

Вчора, 22 березня, в Олександрії біля танка сталася дорожньо-транспортна пригода. […]

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: