Підозрюваний у вбивстві власної дружини олександрієць, запевняє, що це вона перша вдарила його ножем

03.01.2019 00:00:001 переглядАвтор: admin
/news/22592-pidozryuvanijj-u-vbivstvi-vlasnoyi-druzhini-oleksandriec-zapevnyae-shho-ce-vona-persha-vdarila-jjogo-nozhem

Житель міста Олександрії, який за версією поліції вбив власну дружину напередодні новорічних свят, повідомив у суді власну версію подій. На думку підозрюваного, дружина наносила йому удари ножем першою, повідомляють «Олександрійські новини».

У тексті судової ухвали, датованої 31 грудня 2018 року, яка оприлюднена у Єдиному державному реєстрі судових рішень, зазначено, що підозрюваний «Вказав, що першою наносила удар ножем його дружина, а він хапав лезо правою рукою, тому має поранення та звернувся 29.12.2018 року до лікарні, де йому нанесено шви».

Цитуємо текст ухвали, яка детально розповідає про обставини справи. «31 грудня 2018 року до Олександрійського міськрайонного суду Кіровоградської області надійшло клопотання слідчого СВ за погодженням прокурора Олександрійської місцевої прокуратури про застосування запобіжного заходу у виді тримання під вартою строком 60 днів.

Клопотання мотивовано тим, що 29.12.2018 року близько 07 години 10 хвилин, ОСОБА_3 ІНФОРМАЦІЯ_3 знаходився на території свого домоволодіння, розташованого по вулиці Бойківська будинок 25, міста Олександрія, Кіровоградської області. Будучи у дворі вищезазначеного будинку, ОСОБА_3 під час спілкування з дружиною ОСОБА_4 ІНФОРМАЦІЯ_4, на ґрунті ревнощів, взявши до правої руки з правої кишені куртки ОСОБА_4 ніж наніс два удари в спину ОСОБА_4 ножем, після чого остання упала на землю, а ОСОБА_3І бажаючи настання суспільно – небезпечного наслідку, а саме заподіяння смерті останній почав коліном лівої ноги здавлювати життєво важливий орган шию, до моменту поки потерпіла ОСОБА_4В не перестала подавати ознаки життя. Після чого, ОСОБА_3 відволік тіло ОСОБА_4 до літньої кухні та дочекавшись вечора, 29.12.2018 року близько 23 години 00 хвилин ОСОБА_3 відволік тіло ОСОБА_4 у кінець городу свого двору, де під парканом за допомогою лопати прикопав снігом.

Досудове слідство кваліфікує дії ОСОБА_3 як умисне вбивство, тобто кримінальне правопорушення, передбачене частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України.

…Захисник у судовому засіданні заперечував проти задоволення клопотання, вказуючи, що кваліфікація дій підзахисного потребує детальної перевірки. Зазначив, що ОСОБА_3 має постійне місце проживання, роботи, жодного разу не притягувався до кримінальної або адміністративної відповідальності, тому ризики на які вказує слідчий не обґрунтовані.

… Слідчим не доведено наявності обґрунтованої підозри щодо вчинення особливо тяжкого злочину підозрюваним.

Виходячи з вищевикладеного, слідчий суддя дійшов висновку, що слідчим не надано доказів, які доводять наявність ризиків, які передбачені п. 1-3, 5 ст. 177 КПК України як на це вказує стаття 194 КПК України.

… Оскільки підозрюваний має сталі соціальні зв’язки, відповідальність перед дітьми, будинок, де постійно проживав з родиною, зокрема, двома дітьми, тому можливо застосувати запобіжний захід більш м’який ніж тримання під вартою цілодобовий домашній арешт з покладенням на підозрюваного відповідних обов’язків… Строк дії ухвали становить два місяці з 31 грудня 2018 року».


Фото “Pixabay


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Loading...
поділитисяподілитисяподілитисяподілитися

Залишити коментар

  Підписатися  
Повідомлення про
Народні новини
Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрієць, який викинув сміття у «топольках» вибачився і отримав штраф (ВІДЕО)
23.05.2022214 переглядів

Чоловіка, якого зафіксували на відео у момент вивезення сміття в […]

Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрійська сім’я вивозила сміття у «топольки» (ФОТО/ВІДЕО)
23.05.2022242 перегляди

В Олександрійському пабліку https://t.me/hyevuy_alex опублікували відео, як чоловік та жінка […]

В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою»
В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою» (ФОТО/ВІДЕО)
23.03.2022332 перегляди

Вчора, 22 березня, в Олександрії біля танка сталася дорожньо-транспортна пригода. […]

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: