Біля Олександрії відкрили нову метанову заправку, яка знищує монополію постачання автогазу в місті та районі (фото, відео)

28.12.2018 00:00:000 переглядівАвтор: admin
/news/22574-bilya-oleksandriyi-vidkrili-novu-metanovu-zapravku-yaka-znishhue-monopoliyu-postachannya-avtogazu-v-misti-ta-rajjoni-foto-video

Цілодобова заправка для автогазу-метану потужністю 28 кубічних метрів на годину відкрилась у селі Войнівка Приютівської об’єднаної територіальної громади. Станція заправки складається з італійського обладнання та змонтована і обслуговуватиметься цілодобово місцевими працівниками. На відкритті побував виконуючий обов’язки старости Войнівки Приютівської об’єднаної територіальної громади Михайло Ручйов, який побажав розвитку новому виду діяльності підприємства.

«Вхідна ціна міськгазу на сьогодні від 14 до 15 гривень, наша ціна – 18-19 гривень. Зараз будемо займатися питанням, щоб вийти на тендер, щодо постачання газу оптом, через трейдера, а міськгаз буде розподіляти. Ціна вхідна буде десь 12 гривень. Тоді наша ціна буде приблизно 15-16 гривень», – повідомив засновник підприємства «ЛКВ-Груп» Костянтин Лазаренко.


За словами очільника нової заправки, майже 90% перевізників міста і району мають намір працювати на постійній основі, де вже укладені попередні договори на постачання. З 2 січня наступного року почнеться реалізація палива приватним особам.

З 28 грудня почнеться заправка двох автобусів для міських маршрутів №№ 11 і 12.


«Маємо намір розвивати цей напрямок, а на наступний рік плануємо надати демонстраційний трактор який буде працювати виключно на метані. Ведемо переговори з нашими колегами, аграрним підприємством «Техагропром», які вивчають комерційну пропозицію, щодо використання тракторів на метановому паливі», – уточнює засновник нового підприємства.

Нагадаємо, раніше постачанням метанового автогазу займалась лише одна фірма в Олександрії та Олександрійському районі, яка була фактично монополістом з постачання такого виду палива.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Loading...
поділитисяподілитисяподілитисяподілитися

Залишити коментар

  Підписатися  
Повідомлення про
Народні новини
Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрієць, який викинув сміття у «топольках» вибачився і отримав штраф (ВІДЕО)
23.05.2022226 переглядів

Чоловіка, якого зафіксували на відео у момент вивезення сміття в […]

Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрійська сім’я вивозила сміття у «топольки» (ФОТО/ВІДЕО)
23.05.2022253 перегляди

В Олександрійському пабліку https://t.me/hyevuy_alex опублікували відео, як чоловік та жінка […]

В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою»
В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою» (ФОТО/ВІДЕО)
23.03.2022356 переглядів

Вчора, 22 березня, в Олександрії біля танка сталася дорожньо-транспортна пригода. […]

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: