В Приютівській об’єднаній громаді вручили автівку-позашляховик лікарській амбулаторії

19.12.2018 00:00:000 переглядівАвтор: admin
/news/22512-v-priyutivskijj-obednanijj-gromadi-vruchili-avtivku-pozashlyakhovik-likarskijj-ambulatoriyi

Нове авто марки «Renault» передано для роботи Головківській лікарській амбулаторії, яка обслуговує більше ніж 1000 пацієнтів села та декількох навколишніх населених пунктів, що входять до старостинського округу Приютівської об’єднаної громади, повідомляють «Олександрійські новини».

Ключі від автівки передав головному лікарю амбулаторії народний депутат України Анатолій Кузьменко. Як зазначив А.Кузьменко, лікарська амбулаторія у Головківці була капітально відремонтована від покрівлі до фундаменту ще до того, як почала реалізовуватись програма «Сільська медицина», ініційована президентом України П.Порошенком. Сьогодні ж, є змога вручити ключі від автівки у рамках реалізації програми «Сільська медицина» очільнику амбулаторії, як підтвердження подальшої реалізації проекту модернізації сільської медицини.


На кошти місцевого бюджету вдалось придбати комфортний автомобіль, який має властивості позашляховика і буде зручний для виїзду до будь-якого куточка місцевості, яка обслуговується Головківською амбулаторією.

Головний лікар амбулаторії Микола Лєщєнко зазначив, що для амбулаторії вкрай необхідний транспорт, який щодня виїздить на виклики. За словами М.Лєщєнка, старий санітарний автомобіль, вже декілька разів віджив своє і якби не допомога місцевих меценатів амбулаторії, вже не зміг би працювати, бо в ньому замінено практично все. Крім того комфортності у цій автівці немає ніякої і пересування «хворих на цьому авто – це були справжні муки».


Голова Приютівської об’єднаної громади Андрій Коломійцев повідомив, що всього у розвиток амбулаторії за поточний рік вкладено 150 тисяч гривень. Авто ж допоможе краще обслуговувати жителів великого населеного пункту громади.


Керівники медичних закладів району – головний лікар центральної районної лікарні Валентина Гарагуля та головний лікар Центру первинної медико-санітарної допомоги Олександр Гірник передали до амбулаторії нове медичне обладнання – медичні штативи та маніпуляційний столик.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Loading...
поділитисяподілитисяподілитисяподілитися

Залишити коментар

  Підписатися  
Повідомлення про
Народні новини
Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрієць, який викинув сміття у «топольках» вибачився і отримав штраф (ВІДЕО)
23.05.2022214 переглядів

Чоловіка, якого зафіксували на відео у момент вивезення сміття в […]

Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрійська сім’я вивозила сміття у «топольки» (ФОТО/ВІДЕО)
23.05.2022243 перегляди

В Олександрійському пабліку https://t.me/hyevuy_alex опублікували відео, як чоловік та жінка […]

В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою»
В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою» (ФОТО/ВІДЕО)
23.03.2022341 перегляд

Вчора, 22 березня, в Олександрії біля танка сталася дорожньо-транспортна пригода. […]

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: