В Олександрії купують за 298 тисяч сцену у виробників павільйону для паління Нацбанку України

19.11.2018 00:00:000 переглядівАвтор: admin
/news/22293-v-oleksandriyi-kupuyut-za-298-tisyach-scenu-u-virobnikiv-paviljjonu-dlya-palinnya-nacbanku-ukrayini

В Олександрії управління культури й туризму підписало договір про придбання професійної мобільної сцени для виступів. Вартість контракту із підприємцем з селища Краснопілля Сумської області, складає 298 тисяч гривень. Про це повідомляють «Олександрійські новини».

Висота сцени має сягати 6 метрів, а гарантія на виріб — не менше 5 років. У технічній документації детально викладено основні характеристики сцени і прикладено великий перелік складових сцени.

Договір укладено між управлінням та підприємцем Євгенієм Брижахіним 5 листопада. Доставити в місто мобільну сцену за третину мільйона мають до 10 грудня 2018 року. Відповідна угода оприлюднена в системі публічних закупівель «Прозорро».

Основним видом діяльності підприємця с селища Краснопілля є виготовлення виробів із бетону для будівництва. У відкритих торгах для придбання олександрійської сцени взяли участь три учасники.

Одна з компаній мала намір взяти участь у торгах, проте, як повідомив представник замовника, відсутність досвіду у виробництві відповідних споруд може стати підставою відхилення пропозиції.

Підприємець з Краснопілля став переможцем за ціновою пропозицією, яка виявилась на 1 тисячу гривень меншою, ніж у інших трьох учасників. Усі три учасники запропонували ціну більшу рівно на 1 тисячу гривень.

Найбільшу суму запропонував підприємець Віталій Мироненко — 300 тисяч гривень. Саме цей підприємець на 12 гривень 50 копійок поступився Є. Брижахіну в нещодавній закупівлі з аналогічної закупівлі, вартістю 180,8 тисяч гривень. Це була пропозиція по придбанню мобільної сцени у місті Липовець Вінницької області.

За інформацією аналітичної системи YouControl, переможець торгів, підприємець Євгенієм Брижахін за 2017 рік отримав 921 тисячу гривень бюджетних коштів.

У 2018 році, дохід від державних закупівель склав 1,2 мільйони. За 2018 рік підприємець встиг заробити на виготовленні контейнерів для вживаного одягу та взуття для Тернопільського терцентру соцобслуговування населення, змайстрував металеву лавку для Київської міської лікарні, металеві шафи для зберігання зброї та тубусів Служби зовнішньої розвідки України та виготовив павільйон для паління Національному банку України. 12 листопада, вже після укладення договору з управлінням культури з Олександрії, підприємець виграв торги на виробництво каркасної конструкції для обслуговування сцени Косівській міській раді Івано-Франківської області. Цікаво, що і в цьому тендері підприємець із Вінниччини вийшов переможцем через те, що надав пропозицію на 10 гривень дешевшу, ніж найближчий конкурент, а саме 249 990 гривень.

Усі згадані закупівлі відбулись у 2018 році.

 Фото з тендерної документації замовника.  Так має виглядати мобільна сцена.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Loading...
поділитисяподілитисяподілитисяподілитися

Залишити коментар

  Підписатися  
Повідомлення про
Народні новини
Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрієць, який викинув сміття у «топольках» вибачився і отримав штраф (ВІДЕО)
23.05.2022224 перегляди

Чоловіка, якого зафіксували на відео у момент вивезення сміття в […]

Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрійська сім’я вивозила сміття у «топольки» (ФОТО/ВІДЕО)
23.05.2022252 перегляди

В Олександрійському пабліку https://t.me/hyevuy_alex опублікували відео, як чоловік та жінка […]

В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою»
В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою» (ФОТО/ВІДЕО)
23.03.2022355 переглядів

Вчора, 22 березня, в Олександрії біля танка сталася дорожньо-транспортна пригода. […]

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: