Олександрійські журналісти пройшли онлайн тестування з пошуку професії

09.11.2018 00:00:004 переглядаАвтор: admin
/news/22236-oleksandrijjski-zhurnalisti-projjshli-onlajjn-testuvannya-z-poshuku-profesiyi

Олександрійські журналісти пройшли онлайн тестування, яке пропонує Державна служби зайнятості і дізнались, чи підходить їм журналістська діяльність. Про це повідомляють “Олександрійські новини”.

Журналісти олександрійського видання “Городской курьер/Міський курьер” пройшли тестування, зареєструвавшись в онлайн-сервісі “Моя професія” і розповіли про свій досвід його використання на практиці.

“Реєструватись нескладно: треба заповнити онлайн-анкету та отримати посилання на перехід у електронний кабінет із кодом. Всього це декілька хвилин часу. Потім розкриваються три тести. на них ми витратили в середньому 10-15 хвилин. Співробітники редакції пройшли перший тест, який орієнтує щодо професійних схильностей. Тест показав із точністю 40%, тобто з найвищим результатом, що ми маємо займатись журналістикою або працювати редакторами видань чи іншою науковою або викладацькою діяльністю”, — розповів очільник видання В.Голобородько.

“Я вважаю, що тест досить точно визначає схильності людини. На мою думку, ним можна користуватись у реальному житті і він дійсно орієнтує людину у виборі професії”, вважає очільник газети.

Для того щоб отримати доступ до онлайн-тесту, необхідно зайти на платформу з сайту Державної служби зайнятості www.dcz.gov.ua (закладка «Пройти тестування») або безпосередньо за посиланням www.myprofession.com.ua та отримати код доступу в персональний кабінет для проходження тестування.

Як уточнили в Олександрійському міськрайонному центрі зайнятості, сервіс “Моя професія” дозволяє надавати послуги з онлайн діагностики усім бажаючим.

“Не кожна людина може доїхати до центру зайнятості і провести там дві-три години, та кожен, маючи доступ до Інтернету, може пройти тестування, розібратися у своїх здібностях, інтересах й особистісних рисах та обрати професію… Платформа державної служби зайнятості з профорієнтації та розвитку кар’єри створена з метою надання послуг з профорієнтації у дистанційному режимі. Зареєстрованому користувачу надається можливість безкоштовно отримати послуги з профорієнтації у онлайн режимі без відвідування центру зайнятості, якщо існує потреба у виборі (зміні) професії; виборі майбутнього напряму професійного навчання; визначенні схильності до підприємницької діяльності; оцінці власних здібностей; саморозвитку” —  повідомили у міськрайонному Центрі.

Спеціалісти Центру зайнятості вважають, що оптимальним варіантом буде проходження тестування під керівництвом або за допомогою фахівця з профорієнтації Центру. В такому випадку можна отримати кваліфіковану консультацію за результатами тестування та індивідуальні поради щодо вибору професії чи сфери професійної діяльності.
“Програма перетворить вибір майбутньої професії з «гадання на кавовій гущі» у науково обґрунтований прогноз”, —  підкреслили у Центрі зайнятості.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Loading...
поділитисяподілитисяподілитисяподілитися

Залишити коментар

  Підписатися  
Повідомлення про
Народні новини
Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрієць, який викинув сміття у «топольках» вибачився і отримав штраф (ВІДЕО)
23.05.2022214 переглядів

Чоловіка, якого зафіксували на відео у момент вивезення сміття в […]

Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрійська сім’я вивозила сміття у «топольки» (ФОТО/ВІДЕО)
23.05.2022243 перегляди

В Олександрійському пабліку https://t.me/hyevuy_alex опублікували відео, як чоловік та жінка […]

В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою»
В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою» (ФОТО/ВІДЕО)
23.03.2022341 перегляд

Вчора, 22 березня, в Олександрії біля танка сталася дорожньо-транспортна пригода. […]

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: