За 5 мільйонів боргу, арештували землю в Буковелі і комерційну нерухомість сім’ї присяжного Олександрійського міськрайонного суду

18.10.2018 00:00:000 переглядівАвтор: admin
/news/22082-za-5-miljjoniv-borgu-areshtuvali-zemlyu-v-bukoveli-i-komercijjnu-nerukhomist-simyi-prisyazhnogo-oleksandrijjskogo-miskrajjonnogo-sudu

Через спробу продати нерухомість, якою можна розрахуватись за борги у розмірі 5 мільйонів, суд арештував майно матері присяжного Олександрійського міськрайонного суду, Віталія Прокваса. Про це повідомляють «Олександрійські новини» з посиланням на інформацію, оприлюднену у Єдиному державному реєстрі судових рішень.

Як зазначено у рішенні, сума збитків становить 4 987 610,47 гривень. У переліку нерухомості, що є у власності матері В.Прокваса, Ганни Проквас, зазначено земельну ділянку для будівництва та обслуговування туристичного комплексу, розташованого в місті Яремче Івано-Франківської області (курорт Буковель).

У складі арештованого судовою ухвалою майна, є комплекси нерухомості на території Олександрії. Зокрема, нерухоме майно на центральні площі міста – площі Соборна, 27-а, нежитлова будівля головного корпусу, на площі Леніна (Соборна), 27-б, нежитлова будівля контори, на площі Леніна (Соборна), 27-в, приміщення магазинів непродовольчих товарів загальною площею 195,7 кв. метрів, 2 черга 4 приміщення, розташованих на вулиці Семашка, 44, нежитлове приміщення на проспекті Леніна (Соборному), 111 в місті Олександрії.

Віталій Проквас є власником ЗАТ «Олександрійська швейна фабрика», яка зареєстрована за однією з арештованих судом адрес – площа Соборна, 27 а. Стосовно цього товариства відкрито чотири виконавчих провадження за борги перед державою. Головне управління пенсійного фонду України в Кіровоградській області має у своєму заліку два провадження на користь держави по стягненню коштів. Ще два провадження – борги до Олександрійського міськрайонного центру зайнятості.

За цією ж адресою, площа Соборна, 27 а, зареєстровано ще одного контрагента фірми-боржника – приватне підприємство «Дячук», що має за дивним збігом обставин той же самий КВЕД – виробництво верхнього одягу. Власником підприємства є Сергій Степанович Дячук. Прізвище цього власника повністю збігається з прізвищем та ім’ям і по-батькові екс-заступника Олександрійського міського голови, головного лікаря «Центру первинної медико – санітарної допомоги м. Олександрії» Сергія Дячука, який свого часу був у близьких стосунках на політичному видноколі Олександрії саме з Віталієм Проквасом. У своїй декларації Сергій Дячук наявність прав власності на цю фірму не вказав.

Нагадаємо, рішенням Олександрійської міської ради Віталій Проквас внесений до списку присяжних Олександрійського міськрайонного суду. Відповідне рішення «Про затвердження списку присяжних по місту Олександрії для Олександрійського міськрайонного суду» ухвалено 16 грудня 2016 року і є чинним, як засвідчує електронна система «Нормативні акти Олександрійської міської ради»

В Україні, судову владу реалізовують судді та, у визначених законом випадках, присяжні шляхом здійснення правосуддя у рамках відповідних судових процедур.

Присяжним є особа, яка у випадках, визначених процесуальним законом, та за її згодою вирішує справи у складі суду разом із суддею або залучається до здійснення правосуддя.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Loading...
поділитисяподілитисяподілитисяподілитися

Залишити коментар

  Підписатися  
Повідомлення про
Народні новини
Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрієць, який викинув сміття у «топольках» вибачився і отримав штраф (ВІДЕО)
23.05.2022227 переглядів

Чоловіка, якого зафіксували на відео у момент вивезення сміття в […]

Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрійська сім’я вивозила сміття у «топольки» (ФОТО/ВІДЕО)
23.05.2022253 перегляди

В Олександрійському пабліку https://t.me/hyevuy_alex опублікували відео, як чоловік та жінка […]

В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою»
В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою» (ФОТО/ВІДЕО)
23.03.2022357 переглядів

Вчора, 22 березня, в Олександрії біля танка сталася дорожньо-транспортна пригода. […]

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: