На виборах в Приютівській ОТГ зареєстрували спостерігачем підозрюваного у бандитизмі, місцевого літератора та безробітного з Харківщини

27.04.2018 00:00:000 переглядівАвтор: admin
/news/20786-na-viborakh-v-priyutivskijj-otg-zareestruvali-sposterigachem-pidozryuvanogo-u-banditizmi-miscevogo-literatora-ta-bezrobitnogo-z-kharkivshhini

Один із кандидатів на посаду Приютівського селищного голови Володимир Рябоконь зареєстрував офіційними спостерігачами 27 осіб, яких зібрав з усієї України. Зі списком спостерігачів ознайомився журналіст “Олександрійських новин”.

Серед цих громадян є жителі інших районів області, зокрема Новоукраїнського, із дуже різними вподобаннями та місцем роботи. Особливо цікавою є суперечлива особистість Валентина Лихоліта.

Валентин Лихоліт відомий активною участю в АТО, зокрема як начальник штабу “Айдару”. Під час виборчої кампанії він пішов у кандидати в парламент від Київської області, але програв вибори Олександру Онищенку, депутату-втікачеві, що обвинувачується в Україні у державній зраді та організації злочинного угрупування.

1 липня 2016 року Генеральна прокуратура України повідомила про те, що Лихоліта і Ігоря Радченка підозрюють в організації банди та розбійних нападах. Їм оголосили підозру у вчиненні кримінальних злочинів, передбачених ст. 257 (бандитизм), ч. 4 ст. 187 (розбій), ч. 3 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом), ч. 3 ст. 146 (незаконне позбавлення волі), ч. 3 ст. 28 ч. 3 ст. 357 (викрадення, привласнення, вимагання документів, штампів, печаток, заволодіння ними шляхом шахрайства) Кримінального кодексу України. Увечері того ж дня Печерський районний суд Києва обрав Лихоліту запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 днів.

Після винесення рішення ряд народних депутатів і бійців добровольчих батальйонів заблокували зал суду і не дозволили вивезти Лихоліта до СІЗО.

Серед офіційних спостерігачів кандидата – Віталій Квітка. Саме громадянин з таким прізвищем працював як журналіст, а потім пробував свої сили у письменстві, нині є засновником ГО “Українське капеланство”.

В строкатому списку спостерігачів є жителі селищ Харківської та Черкаської області, а також громадяни, які живуть у місті Кропивницький, що повідомили про відсутність у них роботи.

Цілий “десант” спостерігачів із міста Борислав Львівської області зареєстрував і кандидат-самовисуванець на посаду Новопразького селищного голови Віталій Решетняк. Як повідомили “Олександрійським новинам” у виборчій комісії, інтереси кандидата захищатимуть 22 людини.

Як повідомлялося, на сайті “Олександрійські новини” протягом всього дня виборів публікуватимуть оперативну інформацію з виборчих дільниць.

Фото умовне: trident-ua.info

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Loading...
поділитисяподілитисяподілитисяподілитися

Залишити коментар

  Підписатися  
Повідомлення про
Народні новини
Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрієць, який викинув сміття у «топольках» вибачився і отримав штраф (ВІДЕО)
23.05.2022214 переглядів

Чоловіка, якого зафіксували на відео у момент вивезення сміття в […]

Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрійська сім’я вивозила сміття у «топольки» (ФОТО/ВІДЕО)
23.05.2022243 перегляди

В Олександрійському пабліку https://t.me/hyevuy_alex опублікували відео, як чоловік та жінка […]

В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою»
В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою» (ФОТО/ВІДЕО)
23.03.2022341 перегляд

Вчора, 22 березня, в Олександрії біля танка сталася дорожньо-транспортна пригода. […]

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: