Воротаря молодіжки “Олександрії” запідозрили в підігруванні “Динамо”. Тренер команди назвав звинувачення безпідставними і розповів про сімейні проблеми хлопця

24.04.2018 00:00:000 переглядівАвтор: admin
/news/20746-vorotarya-molodizhki-oleksandriyi-zapidozrili-v-pidigruvanni-dinamo-trener-komandi-nazvav-zvinuvachennya-bezpidstavnimi-i-rozpoviv-pro-simejjni-problemi-khlopcya

20 квітня молодіжна команда “Олександрії” U-21 на власному полі програла одноліткам з “Динамо” із рахунком 1:5. Після матчу тренер команди сказав, що він не очікував такого результату і йому соромно за гру. 22 квітня в ефірі програми “Профутбол” поєдинок назвали “дивним”, а воротаря “Олександрії” запідозрили у підігруванні динамівцям. Наступного дня старший тренер “молодіжки” Андрій Купцов озвучив свою версію.

Ведучий програми “Профутбол” Ігор Циганик повідомив, що Контрольно-дисциплінарний комітет розгляне справу за результатами матчу.

В інтерв’ю прес-службі “Олександрії” Андрій Купцов відзначив, що здивований ситуацією та сюжетом програми. На його думку, дії воротаря були не на тому рівні, якого можна очікувати, але причини цього – цілком об’єктивні.

“Я хочу стати на захист нашої команди і нашого гравця. Знаю ситуацію, яка склалася у нього в сім’ї, і це лише його третя гра. У зв’язку із цим було хвилювання”, – розповів тренер “молодіжки” і пояснив, що в Антона Павлова декілька років тому в зоні АТО загинув батько. Ця подія й досі має певний психологічний ефект на воротаря, але тренерський штаб бачив у ньому потенціал і задатки для гри. Крім того, Антон Павлов був вихованцем футбольної академії “Динамо” і, на думку тренера, міг не впоратися з психологічним тиском перед матчем.

“Ми не хочемо, щоб ця інформація, яка прозвучала в програмі “Профутбол”, вплинула на подальшу долю гравця”, – відзначив Купцов.

Тренер молодіжного складу “Олександрії” наголосив на тому, що на 100 відсотків впевнений в усіх футболістах. “Нехай нададуть нам такі аргументи, які дійсно доводили б його провину… Я вважаю, що це необґрунтоване звинувачення нашого голкіпера і хочу, щоб ситуація вирішилася”, – сказав він.

Фото: прес-служба ФК “Олександрія”

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Loading...
поділитисяподілитисяподілитисяподілитися

Залишити коментар

  Підписатися  
Повідомлення про
Народні новини
Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрієць, який викинув сміття у «топольках» вибачився і отримав штраф (ВІДЕО)
23.05.2022214 переглядів

Чоловіка, якого зафіксували на відео у момент вивезення сміття в […]

Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрійська сім’я вивозила сміття у «топольки» (ФОТО/ВІДЕО)
23.05.2022243 перегляди

В Олександрійському пабліку https://t.me/hyevuy_alex опублікували відео, як чоловік та жінка […]

В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою»
В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою» (ФОТО/ВІДЕО)
23.03.2022341 перегляд

Вчора, 22 березня, в Олександрії біля танка сталася дорожньо-транспортна пригода. […]

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: