“Кіровоградгаз” попередив, що може відключити олександрійське “Теплокомуненерго” за борги

08.12.2017 00:00:002 переглядаАвтор: admin
/news/19609-kirovogradgaz-poperediv-shho-mozhe-vidklyuchiti-oleksandrijjske-teplokomunenergo-za-borgi

Олександрійське комунальне підприємство “Теплокомуненерго” опинилося в числі підприємств, які отримали попередження від ВАТ “Кіровоградгаз”. У документі йде мова про можливе відключення подачі газу за борги.

Про це повідомила директор департаменту житлово-комунального господарства облдержадміністрації Ольга Довжук, передає офіційний сайт Кіровоградської ОДА.

Декілька теплопостачальних підприємств Кіровоградщини, а також сама облдержадміністрація отримали попередження про можливе припинення поставок газу через борги. Мова йде про можливе відключення подачі палива на КП “Теплокомуненерго” (м. Олександрія), ДП “Кіровоградтепло” ТОВ “ЦНТІ “УНГА” (м. Кропивницький), КП “Теплоенергетик” (м. Кропивницький), СП “Світловодськпобут”, КП “Долинське міське комунальне господарство”, а також котельні в/ч 2269, що знаходиться в Олександрії.

За словами Ольги Довжук, підприємствами Олександрії та Світловодська вже підписано спільні протокольні рішення про організацію взаєморозрахунків за теплопостачання, природний газ та послуги з постачання, транспортування, розподілу природного газу на суму майже 4 млн грн.

Долинське міське комунальне господарство та в/ч 2269 не мають ні попередньої, ні поточної заборгованості перед газопостачальником. Вони сплачують за послуги вчасно. І про це керівництву “Кіровоградгазу” повідомили на нараді в облдержадміністрації, зазначила чиновниця.

“Ми не бачимо підстав для надання попереджень про відключення газопостачання підприємствам комунальної теплоенергетики. Усі зазначені підприємства мають номінації на І декаду грудня. Є усі підстави для отримання номінацій й надалі”, – наголосила Ольга Довжук.

Голова Кіровоградської ОДА Сергій Кузьменко вже звернувся до газовиків і нагадав, що підприємства комунальної енергетики платять за газ і мають відповідні номінації. Своєю чергою “Кіровоградгаз” має забезпечити безперебійне постачання палива виробникам тепла.  

За інформацією інформаційного порталу “Гречка”, на прес-конференції Ольга Довжук відзначила, що в  Олександрії “Теплoкoмуненерго” сплатилo за дoгoвoрами 2,5 млн грн і ще 400 тис. грн бoргу пoгасить до 10-13 грудня.

Нагадаємо, попередження про відключення палива “Кіровоградгаз” направив і до військової частини в Олександрії.

Фото: Рixabay

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Loading...
поділитисяподілитисяподілитисяподілитися

Залишити коментар

  Підписатися  
Повідомлення про
Народні новини
Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрієць, який викинув сміття у «топольках» вибачився і отримав штраф (ВІДЕО)
23.05.2022228 переглядів

Чоловіка, якого зафіксували на відео у момент вивезення сміття в […]

Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрійська сім’я вивозила сміття у «топольки» (ФОТО/ВІДЕО)
23.05.2022255 переглядів

В Олександрійському пабліку https://t.me/hyevuy_alex опублікували відео, як чоловік та жінка […]

В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою»
В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою» (ФОТО/ВІДЕО)
23.03.2022362 перегляди

Вчора, 22 березня, в Олександрії біля танка сталася дорожньо-транспортна пригода. […]

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: