Олександрійський конвойний, що передавав наркотики в торті, виявився учасником наркомережі

07.12.2017 00:00:000 переглядівАвтор: admin
/news/19592-oleksandrijjskijj-konvojjnijj-shho-peredavav-narkotiki-v-torti-viyavivsya-uchasnikom-narkomerezhi

Олександрійський конвойний-наркокурєр, якого затримали при спробі передати арештованому “зілля” в Олександрійському міськрайонному суді, виявився учасником цілої наркомережі. У його знайомих правоохоронці знайшли запаси заборонених речовин, а за однією з адрес був організований  наркопритон.

Відповідну інформацію повідомили на сайті Національної поліції України вчора ввечері, передають “Олександрійські новини”.

Оперативники Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції спільно зі співробітниками Управління протидії наркозлочинності поліції Кіровоградської області затримали “на гарячому” старшого сержанта поліції відразу після передачі ним наркотиків арештованому.

Конвойний приніс у кімнату для передач пакунки з продуктами, призначені 38-річному арештованому. Серед переданого правоохоронці знайшли опій ацетильований та торт, у якому, за “класичною” схемою, було заховано марихуану.

Арештованому інкримінують вчинення розбою, грабежу, крадіжки, зберігання зброї та наркотиків, а також незаконне заволодіння транспортом. Поліцейський вже зізнався, що свідомо передавав наркотики.

Крім того, правоохоронці провели санкціоновані обшуки за місцем мешкання ще двох поліцейських, співмешканки та знайомої арештованого. У співробітника конвойної служби було виявлено саморобний пристрій для куріння марихуани.

Водночас у жінок виявили шприци з опієм ацетильованим, пакети з коноплею, каністру з прекурсорами, пігулки, а також знаряддя для виготовлення наркотичних засобів. За однією з адрес було виявлено шістьох осіб, раніше судимих за зберігання, вживання та збут наркотиків. Ці особи постійно відвідували викритий поліцейськими притон, повідомляють в Нацполіції.

Все вилучене правоохоронці направили на проведення експертизи. За її результатами буде оголошено підозри працівникові ІТТ та іншим причетним до протиправних дій особам. Триває слідство.

Як повідомляли “Олександрійські новини”, вчора стало відомо про затримання співробітника конвойної служби при передачі наркотиків прямо в приміщенні Олександрійського міськрайонного суду.

Фото: Департамент внутрішньої безпеки Національної поліції України

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Loading...
поділитисяподілитисяподілитисяподілитися

Залишити коментар

  Підписатися  
Повідомлення про
Народні новини
Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрієць, який викинув сміття у «топольках» вибачився і отримав штраф (ВІДЕО)
23.05.2022228 переглядів

Чоловіка, якого зафіксували на відео у момент вивезення сміття в […]

Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрійська сім’я вивозила сміття у «топольки» (ФОТО/ВІДЕО)
23.05.2022255 переглядів

В Олександрійському пабліку https://t.me/hyevuy_alex опублікували відео, як чоловік та жінка […]

В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою»
В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою» (ФОТО/ВІДЕО)
23.03.2022362 перегляди

Вчора, 22 березня, в Олександрії біля танка сталася дорожньо-транспортна пригода. […]

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: