Депутатку олександрійської міськради визнали винною у корупції

29.08.2017 00:00:0018 переглядівАвтор: admin
/news/18802-deputatku-oleksandrijjskoyi-miskradi-viznali-vinnoyu-u-korupciyi

Олександрійську депутатку від партії “Сила людей” Олену Бондаренко визнали винною у корупційному діянні. Під час 12 сесії міської ради минулого року вона проголосувала за приватизацію комунального приміщення, де знаходився її власний бізнес. Лише нещодавно завершилася судова епопея, за результатами якої суд офіційно визнав її корупціонером.

У ході голосування за приватизацію, рішення про яку сама О. Бондаренко і внесла на розгляд сесії, депутатка особисто подала заяву про конфлікт інтересів і те, що вона не буде голосувати за рішення щодо приватизації приміщення, де знаходиться її бізнес. Проте на сесії склалася така ситуація, що голосів могло не вистачати, і її голос міг бути вирішальним. У цій “небезпечній” ситуації народна обраниця знехтувала своєю ж обіцянкою і проголосувала за приватизацію виробничого приміщення.

Цим сумнівним голосуванням зацікавилися правоохоронці і співробітники СБУ склали протокол про корупційне правопорушення. Матеріали справи розглядались спочатку Олександрійським міськрайонним судом, а потім Апеляційним судом Кіровоградської області. І перша і остання інстанція встановили, що депутатка таки порушила закон.

31 липня 2017 року було опубліковано остаточне рішення Апеляційного суду, яке підтвердило наявність корупційного діяння. Однак поки йшов судовий розгляд, закінчився строк притягнення депутатки Бондаренко до адміністративної відповідальності. Тож єдиним покаранням для неї стало офіційне “тавро” корупціонера від Олександрійської Феміди.

Нагадаємо, до цього Олена Бондаренко подала сумнівну декларацію про доходи за минулий рік. У декларації депутатки зазначено, що за 2016 рік вона отримала дохід від підприємництва у розмірі 5085 грн. і пенсії у розмірі 11388 грн. Ці скромні доходи, які разом склали 16473 грн дозволили їй 4 серпня 2016 року придбати комерційну власність в Олександрії за 87182 грн. Крім того, депутатка має у власності приватну квартиру та утримує автівку.

Ілюстрація – 5.ua

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Loading...
поділитисяподілитисяподілитисяподілитися

Залишити коментар

  Підписатися  
Повідомлення про
Народні новини
Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрієць, який викинув сміття у «топольках» вибачився і отримав штраф (ВІДЕО)
23.05.2022223 перегляди

Чоловіка, якого зафіксували на відео у момент вивезення сміття в […]

Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрійська сім’я вивозила сміття у «топольки» (ФОТО/ВІДЕО)
23.05.2022252 перегляди

В Олександрійському пабліку https://t.me/hyevuy_alex опублікували відео, як чоловік та жінка […]

В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою»
В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою» (ФОТО/ВІДЕО)
23.03.2022355 переглядів

Вчора, 22 березня, в Олександрії біля танка сталася дорожньо-транспортна пригода. […]

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: