Олександрійці спробували, як це – бути актором (ФОТО)

31.03.2017 00:00:0021 переглядАвтор: admin
/news/17826-oleksandrijjci-sprobuvali-yak-ce-buti-aktorom-foto

Учора, 30 березня, о 18.30 в районному будинку культури у рамках театрального тижня «ТеАРТ» розпочався майстер-клас з акторської майстерності. Його проводила Ольга Косогоренко – режисер, член міжобласного відділення національної спілки театральних діячів України.

У майстер-класі взяло участь 18 людей різного віку. Серед них були студенти, хореографи, журналісти, працівники культури і пенсіонери. Вхідний квиток коштував 20 грн., для студентів – 10 грн.

На сцені учасники майстер-класу робили цікаві вправи, аби розслабитися, відчути своє тіло і вільно ним володіти. А також уявляли, що стілець – це важка валіза і треба передати рухами і емоціями, як ти виносиш цю валізу. Ще учасники подумки переносилася на спекотний пляж і бігали по гарячому піску та купалися у морі; відвідували музей і сідали на скляне крісло; переміщувалися у засніжені країни і засинали від холоду. Цікавими і корисними були вправи з тренування пам’яті. Учасники майстер-класу запам’ятовували слова, прив’язуючи їх до образів.

Захід тривав близько двох годин, замість запланованих години тридцять, адже учасникам так сподобалися вправи, що довелося продовжити час майстер-класу.

Наприкінці заходу директор районного будинку культури – Юлія Єлсукова вручила Ользі Косогоренко подяку. Також учасники майстер-класу зробили спільне фото.

Нагадаємо, що тетральний тиждень “ТеАРТ” триває. Сьогодні, 31 березня, о 18.30 відбудеться кіновечір української класики із переглядом фільму-вистави «По-модньому» Михайла Старицького.

1 квітня о 18.00 сумна казка «Дурочка» за мотивами однойменної п’єси І. Тануніної- вистава народного студентського театру-студії «Лілея», м. Кременчук. Режисер – Катерина Сазонова. Вік 10+

Завершує театральний тиждень 2 квітня о 18.00 Кременчуцький троїцький театр соціальною  драмою «Людина, яка платить» І. Жаміака, режисер Сергій Ситник.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Loading...
поділитисяподілитисяподілитисяподілитися

Залишити коментар

  Підписатися  
Повідомлення про
Народні новини
Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрієць, який викинув сміття у «топольках» вибачився і отримав штраф (ВІДЕО)
23.05.2022221 перегляд

Чоловіка, якого зафіксували на відео у момент вивезення сміття в […]

Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрійська сім’я вивозила сміття у «топольки» (ФОТО/ВІДЕО)
23.05.2022252 перегляди

В Олександрійському пабліку https://t.me/hyevuy_alex опублікували відео, як чоловік та жінка […]

В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою»
В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою» (ФОТО/ВІДЕО)
23.03.2022354 перегляди

Вчора, 22 березня, в Олександрії біля танка сталася дорожньо-транспортна пригода. […]

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: