В Олександрії корумпований чиновник знову попався на хабарі

22.09.2016 00:00:002 переглядаАвтор: admin
/news/16427-v-oleksandriyi-korumpovanijj-chinovnik-znovu-popavsya-na-khabari

Колишнього завідувача сектору з питань державної реєстрації Олександрійської РДА Сергія Куранова, якого у червні затримали під час отримання хабара прямо на робочому місці, знову спіймали “на гарячому” співробітники Управління захисту економіки в Кіровоградській області Департаменту захисту економіки Національної поліції України під час отримання неправомірної вигоди за “вирішення” земельних питань.

Про це “Олександрійським новинам” стало відомо з надійних джерел.

Затримання підозрюваного відбулось сьогодні, 22 вересня, близько 15:00 години біля супермаркету “АТБ” по вулиці Братській (Калініна), де у той момент проходила передача другої частини хабара у розмірі 3000 гривень. Першу частину “траншу” в розмірі 940 гривень С. Куранов отримав напередодні, учора, 21 вересня.

Не зважаючи на те, що Сергій Куранов був викритий у корупційному злочині, звільнений з державної служби та кримінальна справа щодо нього наразі перебуває на рогляді в суді, він знову взявся “вирішувати” земельні питання в обхід законних процедур, оскільки за часи своєї діяльності напрацював чимало корисних зв’язків. Таким чином в даній ситуації Сергій Куранов виступав вже у якості такого собі посередника між замовником і корумпованими службовими особами.

На місці затримання проводились невідкладні слідчо-розшукові дії. За інформацією, колишньому чиновнику інкримінують вчинення злочину, передбаченого ч. 3 ст. 369-2 Кримінального кодексу України “Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди для себе чи третьої особи за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави, поєднане з вимаганням такої вигоди”, за що передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з конфіскацією майна.

Крім того, як нам стало відомо, протягом серпня Сергій Куранов намагався заручитися підтримкою одного з міських приватних нотаріусів для оформлення за підробленими документами договору купівлі-продажу квартири в Олександрії для своїх знайомих. Однак нотаріус вирішив не брати участь в сумнівних оборудках і надавати свої послуги чоловіку, стосовно якого відкрито кримінальне провадження за отримання хабара, і за захистом своїх прав звернувся до Олександрійської місцевої прокуратури.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Loading...
поділитисяподілитисяподілитисяподілитися

Залишити коментар

  Підписатися  
Повідомлення про
Народні новини
Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрієць, який викинув сміття у «топольках» вибачився і отримав штраф (ВІДЕО)
23.05.2022221 перегляд

Чоловіка, якого зафіксували на відео у момент вивезення сміття в […]

Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрійська сім’я вивозила сміття у «топольки» (ФОТО/ВІДЕО)
23.05.2022250 переглядів

В Олександрійському пабліку https://t.me/hyevuy_alex опублікували відео, як чоловік та жінка […]

В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою»
В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою» (ФОТО/ВІДЕО)
23.03.2022351 перегляд

Вчора, 22 березня, в Олександрії біля танка сталася дорожньо-транспортна пригода. […]

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: