Комісія облради в Олександрії проінспектує лікувальні заклади обласного підпорядкування

20.09.2016 00:00:002 переглядаАвтор: admin
/news/16395-komisiya-oblradi-v-oleksandriyi-proinspektue-likuvalni-zakladi-oblasnogo-pidporyadkuvannya

В Олександрії сьогодні, 20 вересня, проходить виїзне засідання комісії Кіровоградської обласної ради з питань охорони здоров’я та соціальної політики, під час якого члени комісії проінспектують три лікувальні заклади, що розташовані на території міста Олександрії і працюють за рахунок коштів обласного бюджету.

В засіданні беруть участь голова облради Олександр Чорноіваненко, голова постійної комісії облради з питань охорони здоров’я та соціальної політики Ірина Чемерис, директор департаменту соціального захисту населення Кіровоградської ОДА Олександр Догаров, депутати обласної ради.

Сьогодні члени комісії планують відвідати Олександрійський геріатричний пансіонат, Олександрійський шкірно-венерологічний диспансер та онкологічний диспансер з метою виявити найгостріші проблеми та вислухати керівників, щоб у подальшому під час формування обласного бюджету на наступний рік врахувати інтереси вказаних лікувальних закладів.

Як повідомив голова облради Олександр Чорноіваненко, подібні виїзні засідання мають допомогти депутатам облради нового скликання ознайомитись із реальним станом справ у закладах охорони здоров’я обласної власності, а також виявити слабкі місця у функціонуванні даних закладів для подальшого вивчення та вирішення їх проблем, щоб у майбутньому ефективніше використовувати бюджетні кошти.

“Наше завдання – реально все побачити і на сесії обласної ради вийти на бюджетні пропозиції для того, щоб у кінцевому результаті втілити їх у життя при формуванні бюджету перед новим роком”, – підсумував голова облради.

Голова постійної комісії обласної ради з питань охорони здоров’я та соціальної політики Ірина Чемерис нагадала, що Олександрія в рамках медичної реформи стане центром майбутнього госпітального округу, тому дуже важливо сформувати світогляд депутатів, оскільки саме депутати обласної ради прийматимуть найвідповідальніші рішення по реформуванню медичної галузі Кіровоградщини.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Loading...
поділитисяподілитисяподілитисяподілитися

Залишити коментар

  Підписатися  
Повідомлення про
Народні новини
Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрієць, який викинув сміття у «топольках» вибачився і отримав штраф (ВІДЕО)
23.05.2022228 переглядів

Чоловіка, якого зафіксували на відео у момент вивезення сміття в […]

Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрійська сім’я вивозила сміття у «топольки» (ФОТО/ВІДЕО)
23.05.2022255 переглядів

В Олександрійському пабліку https://t.me/hyevuy_alex опублікували відео, як чоловік та жінка […]

В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою»
В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою» (ФОТО/ВІДЕО)
23.03.2022362 перегляди

Вчора, 22 березня, в Олександрії біля танка сталася дорожньо-транспортна пригода. […]

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: