В Олександрії за дві доби троє велосипедистів потрапили у ДТП

12.09.2016 00:00:003 переглядаАвтор: admin
/news/16322-v-oleksandriyi-za-dvi-dobi-troe-velosipedistiv-potrapili-u-dtp

В Олександрії за дві останні доби жертвами ДТП стали водії та пасажири велосипедів. Причиною тому стали як ігнорування ПДР самими велосипедистами, так і неуважність водіїв автомобілів.

Так, у суботу ввечері, 10 вересня, на сумнозвісному перехресті біля Палацу урочистих подій під колеса автомобіля “ВАЗ-21099” потрапив 37-річний велосипедист, який до того ж перевозив на двоколісному транспорті 8-річного сина. Після 20:00 години вечора, коли світлофори відключаються і перехрестя стає нерегульованим, велосипедист рухався через нього по вулиці Першотравневій у напрямку до пожежної частини. У той же час по проспекту Соборному в сторону Покровського мікрорайону їхав автомобіль “ВАЗ-21099” під керуванням 55-річного місцевого жителя. В даній ситуації водій автомобіля мав перевагу у русі, оскільки їхав по головній дорозі, тому велосипедист мав би пропустити автівку.

Як повідомив журналістам керманич “ВАЗа”, уникнути зіткнення він не зміг, хоча і намагався здійснити екстрене гальмування на відстані близько 15-20 метрів від велосипедиста. В результаті удару водій велосипеда отримав тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми та перелому основи черепа, у його неповнолітнього сина діагностували ЗЧМТ, струс головного мозку та перелом потиличної кістки. Як стверджують очевидці, на момент ДТП велосипедист перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Майже у той самий час, о 19:45 годині, ДТП з велосипедисткою сталось біля кафе “Black & White” (колишній “Смак”). Під час повороту з проспекту Соборного на вулицю Героїв Сталінграда водій легкового автомобіля боковою частиною зачепив 41-річну велосипедистку та втік з місця ДТП. В результаті зіткнення і подальшого падіння жінка отримала закриту черепно-мозкову травму та струс мозку. Пошуками водія наразі займаються правоохоронці.

Ще одна аварія за участі велосипедиста мала місце сьогодні, 12 вересня, по вулиці 6-го Грудня неподалік Олександрійського районного відділення поліції.

За інформацією свідків події, водій автомобіля марки “ВАЗ” зі свого двору задом виїжджав на проїжджу частину, де у той же час рухався велосипедист. Не помітивши двоколісного транспорту, чоловік наїхав на велосипед таким чином, що він повністю опинився під машиною. Водій двоколісного транспорту зміг вчасно “евакуюватись” з велосипеда, тому серйозних тілесних ушкоджень не отримав. Водій “ВАЗа” надав потерпілому першу медичну допомогу. В даному випадку інцидент ймовірно обійдеться добровільним відшкодуванням збитків.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Loading...
поділитисяподілитисяподілитисяподілитися

Залишити коментар

  Підписатися  
Повідомлення про
Народні новини
Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрієць, який викинув сміття у «топольках» вибачився і отримав штраф (ВІДЕО)
23.05.2022221 перегляд

Чоловіка, якого зафіксували на відео у момент вивезення сміття в […]

Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрійська сім’я вивозила сміття у «топольки» (ФОТО/ВІДЕО)
23.05.2022251 перегляд

В Олександрійському пабліку https://t.me/hyevuy_alex опублікували відео, як чоловік та жінка […]

В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою»
В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою» (ФОТО/ВІДЕО)
23.03.2022354 перегляди

Вчора, 22 березня, в Олександрії біля танка сталася дорожньо-транспортна пригода. […]

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: