В Олександрії зухвалі розбійники на очах у свідків ледь не вбили чоловіка

10.09.2016 00:00:007 переглядівАвтор: admin
/news/16318-v-oleksandriyi-zukhvali-rozbijjniki-na-ochakh-u-svidkiv-led-ne-vbili-cholovika

В Олександрії сьогодні зранку, 11 вересня, близько 06:10 години на вулиці 6-го Грудня в районі магазину “Попугайчик” троє чоловіків напали на жителя міста, жорстоко побили його та відібрали мобільний телефон. При цьому напад відбувався на очах у свідків.

Обставини справи, як вдалось з’ясувати “Олександрійським новинам”, наступні: чоловік йшов за своїми справами до гаража, проте з невідомих причин до нього стали чіплятися троє незнайомців, які імовірно перебували у стані алкогольного сп’яніння. Вже за мить нападники кинулись з кулаками на 46-річного чоловіка. Один з них, за словами свідків події, збив потерпілого з ніг, а інший чоловік спортивної статури та з бритою головою почав бити потерпілого руками по голові. Потім цей же нападник став бити лежачого чоловіка ногами з особливою жорстокістю.

В цей час чоловік голосно кричав про те, що його вбивають. Це викликало увагу багатьох жителів мікрорайону, крик потерпілого навіть розбудив мешканців багатоповерхівок, які вийшли на балкони власних квартир, аби дізнатись, що трапилось на вулиці. Після того, як люди почали гукати на допомогу, нападники розділились – один з них залишився на місці, натягнув на голову футболку та підійшов до чоловіка і жінки, які були свідками події, й почав їм погрожувати. Двоє інших стали тікати у сторону дворів багатоповерхівок. Згодом і третій чоловік пішов вслід за ними.

У ситуацію втрутились співробітники приватної охоронної фірми “Ягуар”, які в цей час перебували на автомобілі неподалік місця події та оперативно відреагували на крики про допомогу. Жителі навколишніх будинків вказали охоронцям на ймовірне місце перебування нападників і вже за декілька хвилин “ягуарівцям” вдалось затримати одного із злодіїв, якого охоронці нейтралізували за допомогою спецзасобів та негайно доставили у відділ поліції.

Як повідомили “Олександрійським новинам” потерпілі, їх здивувала реакція чергового відділу поліції, який спочатку повідомив, що, мовляв, претензій у потерпілого немає, а ушкодження отримані внаслідок нападу – легкі. Таким чином, реєструвати заяву про злочин немає підстав. Однак через деякий час заява все ж була зареєстрована і співробітники поліції почали опитувати свідків.

За інформацією від потерпілих, 46-річний чоловік отримав відкриту черепно-мозкову травму, у нього роздроблено суглоби плеча, численні забої. У тяжкому стані каретою “швидкої допомоги” він був доставлений у міську лікарню № 1, де і перебуває зараз. На місці пригоди оперативно спрацювали медики “швидкої”, які вчасно надали допомогу.

Причиною такої зухвалої поведінки розбійників могло стати бажання вчинити напад заради заволодіння мобільним телефоном потерпілого, оскільки саме його встигли відібрати зловмисники.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Loading...
поділитисяподілитисяподілитисяподілитися

Залишити коментар

  Підписатися  
Повідомлення про
Народні новини
Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрієць, який викинув сміття у «топольках» вибачився і отримав штраф (ВІДЕО)
23.05.2022221 перегляд

Чоловіка, якого зафіксували на відео у момент вивезення сміття в […]

Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрійська сім’я вивозила сміття у «топольки» (ФОТО/ВІДЕО)
23.05.2022252 перегляди

В Олександрійському пабліку https://t.me/hyevuy_alex опублікували відео, як чоловік та жінка […]

В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою»
В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою» (ФОТО/ВІДЕО)
23.03.2022354 перегляди

Вчора, 22 березня, в Олександрії біля танка сталася дорожньо-транспортна пригода. […]

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: