В Олександрії визначили план заходів для зниження рівня злочинності

31.08.2016 00:00:003 переглядаАвтор: admin
/news/16213-v-oleksandriyi-viznachili-plan-zakhodiv-dlya-znizhennya-rivnya-zlochinnosti

В Олександрії для боротьби із злочинністю визначили та ухвалили низку заходів, серед яких заміна керівника Олександрійського відділу поліції, створення груп швидкого реагування, збільшення кількості патрулів та зміна системи патрулювання, встановлення “тривожних кнопок” у громадських місцях та ін.

Про це йшлося під час наради з обговорення криміногенної ситуації в місті, участь у якій взяли представники виконавчої влади і депутатського корпусу, керівництво правоохоронних відомств та громадських формувань.

Загалом під час обговорення присутні погодились, що олександрійська поліція не справляється зі своїми обов’язками, відповідно критика на адресу міських правоохоронців є справедливою.

Про кроки з подолання злочинності в Олександрії на основі попереднього аналізу розповів начальник Головного Управління Національної поліції в Кіровоградській області Сергій Кондрашенко.

За його словами, в першу чергу на олександрійських правоохоронців чекатиме зміна керівника, оскільки робота нинішнього начальника Олександрійського відділу поліції Олександра Кодака викликає незадоволення у громадян, влади та підлеглих. Саме тому найближчими днями начальником поліції буде призначено відповідальну людину з великим досвідом, яким, за інформацією “Олександрійських новин”, стане колишній начальник Кіровоградського відділу поліції Ігор Пайлик.

Крім того, на базі Олександрійського відділу поліції вперше в області у якості експерименту створять групи швидкого реагування з високим рівнем підготовки та сучасним озброєнням. В публічних місцях та установах найближчим часом встановлять так звані “тривожні кнопки”, за допомогою яких громадяни зможуть моментально викликати правоохоронців у разі скоєння злочинів, а також камери відеспостереження, кошти на які нещодавно виділили з міського бюджету.

Очільник поліції Кіровоградщини зазначив, що в найбільш уразливих районах міста буде запроваджено нову систему патрулювання для попередження злочинів. До патрулювання, до речі, пропонується активно залучати представників громадських формувань та звичайних громадян на прикладі радянських дружинників. Також  під час наради пролунали пропозиції щодо залучення до патрулювання міста військовослужбовців Національної гвардії.

Додатково Сергій Кондрашенко анонсував відкриття низки нових вакансій в олександрійській поліції одразу після завершення переатестації особового складу, а також пообіцяв підтримувати практику залучення кращих правоохоронців області до відпрацювання території міста Олександрії.

Усі зазначені заходи, за словами керівника поліції Кіровоградщини, будуть виконані протягом місяця.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Loading...
поділитисяподілитисяподілитисяподілитися

Залишити коментар

  Підписатися  
Повідомлення про
Народні новини
Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрієць, який викинув сміття у «топольках» вибачився і отримав штраф (ВІДЕО)
23.05.2022228 переглядів

Чоловіка, якого зафіксували на відео у момент вивезення сміття в […]

Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрійська сім’я вивозила сміття у «топольки» (ФОТО/ВІДЕО)
23.05.2022255 переглядів

В Олександрійському пабліку https://t.me/hyevuy_alex опублікували відео, як чоловік та жінка […]

В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою»
В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою» (ФОТО/ВІДЕО)
23.03.2022362 перегляди

Вчора, 22 березня, в Олександрії біля танка сталася дорожньо-транспортна пригода. […]

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: