ЗМІ з’ясували подробиці зухвалого пограбування ювелірної крамниці в Олександрії (оновлено, фото)

17.07.2016 00:00:005 переглядівАвтор: admin
/news/15822-zmi-zyasuvali-podrobici-zukhvalogo-pograbuvannya-yuvelirnoyi-kramnici-v-oleksandriyi-onovleno-foto

“Олександрійським новинам” від власних джерел стали відомі подробиці сьогоднішнього пограбування ювелірного салону “Ларец” на Соборній площі.

Троє озброєних автоматами Калашникова грабіжників, що брали безпосередню участь у нападі, використовували балаклави та темну камуфляжну форму з надписами “поліція”. З вигуками “усі на підлогу, працює поліція” вони увірвались до магазину, де одразу наставили автомати на охоронця та продавця. Далі вони вдарили автоматом охоронця, поваливши його на підлогу, та роззброїли його. Продавчиню також кинули на підлогу, а потім закували її та працівника охорони поліцейськими кайданками з видаленими серійними номерами.

Збираючи з розтрощених торговельних вітрин ювелірні прикраси, злодії забирали лише вироби із золота, не звертаючи увагу на прилавки зі срібними та іншими прикрасами. “Працювали” негідники доволі вправно, витративши на все це не більше 1 хвилини. При цьому зловмисників не зупинила навіть присутність в магазині “тривожної кнопки”, яку під час трощення злодіями вітрин змогла натиснути продавщиця магазину.

Четвертий спільник чекав грабіжників на вулиці за кермом темно-синьої “Ауді”, номера якої АІ 9137 СЕ, як з’ясували правоохоронці, були викрадені учора, 16 липня, в місті Умань Черкаської області з автомобіля “Шевроле Лачетті”. Сівши з награбованим майном в даний автомобіль, зловмисники поїхали у напрямку магазину “777”, а вже за півгодини після нападу на магазин “Ларец” злодії за аналогічним сценарієм пограбували ювелірний магазин “Рубін” у центрі м. Знам’янки по вул. М. Грушевського, 16, де також поклали на підлогу та закували в кайданки охоронця і продавщицю.

Співробітники одної з двох приватних охоронних фірм, що надають послуги з охорони зазначеному магазину, які одразу ж вирушили на місце спрацювання охоронної сигналізації, розминулися із грабіжниками буквально на 20 секунд. Не виключено, що у разі зіткнення охоронців та злодіїв ця зустріч могла перерости у стрілянину на центральній площі Олександрії.

Власники пограбованого олександрійського магазину, за нашою інформацією, знаходяться на відпочинку в Іспанії. Сума викраденого злодіями майна лише в Олександрії сягнула більше ніж 10,5 млн. грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Loading...
поділитисяподілитисяподілитисяподілитися

Залишити коментар

  Підписатися  
Повідомлення про
Народні новини
Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрієць, який викинув сміття у «топольках» вибачився і отримав штраф (ВІДЕО)
23.05.2022224 перегляди

Чоловіка, якого зафіксували на відео у момент вивезення сміття в […]

Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрійська сім’я вивозила сміття у «топольки» (ФОТО/ВІДЕО)
23.05.2022252 перегляди

В Олександрійському пабліку https://t.me/hyevuy_alex опублікували відео, як чоловік та жінка […]

В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою»
В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою» (ФОТО/ВІДЕО)
23.03.2022355 переглядів

Вчора, 22 березня, в Олександрії біля танка сталася дорожньо-транспортна пригода. […]

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: