Керівника олександрійської поліції за результатами атестації в Києві звільнять з ОВС

08.07.2016 00:00:003 переглядаАвтор: admin
/news/15754-kerivnika-oleksandrijjskoyi-policiyi-za-rezultatami-atestaciyi-v-kievi-zvilnyat-z-ovs

За результатами атестаційного та психологічного тестування керівництва міськрайорганів ГУ Нацполіції в Кіровоградській області, що проходило у Центрі Рекрутингу Національної Поліції України в Києві 6 липня, позитивні висновки отримали лише 5 начальників, не змогли ж пройти атестацію 11 правоохоронних керівників.

Про це “Олександрійським новинам” повідомили власні джерела.

Так, лише 5 керівників відділів та відділень Національної поліції Кіровоградської області, серед яких начальник Олександрійського районного відділення поліції Віталій Кравцов, змогли успішно пройти атестацію і підтвердити свою кваліфікацію та відповідність займаним посадам. Серед цієї п’ятірки найкращі результати атестації показав начальник Петрівського відділення поліції Олександр Лисенко, якого тепер рекомендуватимуть до підвищення.

Відносно ще 4-х правоохоронних керівників остаточне рішення буде прийняте після перевірки їх за допомогою “Поліграфу”, тобто детектора брехні.

11 же представників керівної ланки міськрайорганів Нацполіції Кіровоградщини не пройшли атестацію. З них 6 керівників, на думку атестаційної комісії, потрібно понизити в посаді, решту – 5 нинішніх правоохоронних начальників слід взагалі звільнити з органів Нацполіції.

Якраз до числа останніх увійшов начальник Олександрійського відділу поліції Олександр Кодак, який набрав таку недостатню кількість залікових балів, що атестаційна комісія рекомендуватиме позбавити його займаної керівної посади та взагалі звільнити з органів внутрішніх справ України без права подання відомчої апеляції. Це означає, що в О. Кодака залишиться можливість оскаржити дане рішення виключно у судовому порядку.

Серед основних причин негативної рекомендації стосовно нинішнього очільника олександрійської поліції називають провальний стан розкриття тяжких та особливо-тяжких злочинів, в першу чергу вбивств, розбоїв та тілесних ушкоджень, а також вкрай незадовільна робота у сфері запобігання злочинам в сфері обігу наркотиків та інші негаразди.

Щодо керівництва Головного Управління Національної поліції Кіровоградщини, позитивні результати атестації отримали перший заступник начальника ГУ Національної поліції в області – начальник слідчого управління Дем?ян Таршин та заступник начальника ГУ Національної поліції в області – начальник кримінальної поліції Олександр Скляревський. Рішення стосовно ще двох заступників керівника обласної поліції – Володимира Куценка і Дмитра Ткачонка буде прийнято після проходження ними тестів на “Поліграфі”.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Loading...
поділитисяподілитисяподілитисяподілитися

Залишити коментар

  Підписатися  
Повідомлення про
Народні новини
Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрієць, який викинув сміття у «топольках» вибачився і отримав штраф (ВІДЕО)
23.05.2022221 перегляд

Чоловіка, якого зафіксували на відео у момент вивезення сміття в […]

Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрійська сім’я вивозила сміття у «топольки» (ФОТО/ВІДЕО)
23.05.2022251 перегляд

В Олександрійському пабліку https://t.me/hyevuy_alex опублікували відео, як чоловік та жінка […]

В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою»
В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою» (ФОТО/ВІДЕО)
23.03.2022354 перегляди

Вчора, 22 березня, в Олександрії біля танка сталася дорожньо-транспортна пригода. […]

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: