Олександрійські мандрівники вирушать у 55-денну експедицію по руслу Дніпра

15.06.2016 00:00:000 переглядівАвтор: admin
/news/15567-oleksandrijjski-mandrivniki-virushat-u-55-dennu-ekspediciyu-po-ruslu-dnipra

В Міжнародний день Дніпра, 2 липня, група олександрійців вирушить у пішохідну туристично-краєзнавчу експедицію “Ріка життя”, присвяченій 25-й річниці Незалежності України, в рамках якої вони пройдуть по руслу Дніпра 1100 кілометрів з півночі на південь, через вісім областей і 20 міст України.

Про це “Олександрійським новинам” повідомив автор і організатор експедиції, керівник громадської організації “Олександрійці” Сергій Сердюк.

За його словами, учасники експедиції почнуть свою подорож з точки, де Дніпро перетинає кордон України, біля села Кам’янки Ріпкинського району Чернігівської області, далі мандрівники пройдуть через міста Славутич, Київ, Канів, Черкаси, Чигирин, Світловодськ, Кременчук, Кам’янське, Дніпро, Запоріжжя, Нікополь, Нова Каховка, Херсон та інші населені пункти вздовж Дніпра до села Рибальче Голопристанського району Херсонської області, де експедиція закінчиться 24 серпня, в День Незалежності України.

До складу команди увійшло 4 особи, в тому числі професійні журналісти і лікар. По Україні вони пройдуть пішки з ночівлею в наметах. Щоденник походу з фото- і відеоматеріалами буде публікуватися на сторінці “Ріка життя” в “Фейсбук”.

Як зазначає огранізатор, акція проводиться з метою популяризації туризму в Україні, вивчення рідного краю, його географічних, етнографічних та історичних об’єктів, пропаганди здорового способу життя та розробки нових туристичних маршрутів.

Експедиція пройде за підтримки Міністерства молоді та спорту України та сприяння обласних державних адміністрацій восьми областей України, а також Київської міської адміністрації.

Проект “Ріка життя” фінансується власними вкладеннями і спонсорськими коштами. Вітається посильна фінансова підтримка небайдужих людей. Після закінчення експедиції планується видання книги-альманаху про час безпрецедентної в історії України пішохідної туристично-краєзнавчої акції. До співпраці запрошуються національні та регіональні засоби масової інформації.

Додаткову інформацію стосовно унікального проекту можна отримати через електронну адресу [email protected], сторінку проекту в “Фейсбук”, за номерами організатора експедиції Сергія Сердюка 068-462-28-88 та менеджера зі зв’язків з громадськістю Олени Карпачової 068-460-81-60. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Loading...
поділитисяподілитисяподілитисяподілитися

Залишити коментар

  Підписатися  
Повідомлення про
Народні новини
Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрієць, який викинув сміття у «топольках» вибачився і отримав штраф (ВІДЕО)
23.05.2022221 перегляд

Чоловіка, якого зафіксували на відео у момент вивезення сміття в […]

Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрійська сім’я вивозила сміття у «топольки» (ФОТО/ВІДЕО)
23.05.2022252 перегляди

В Олександрійському пабліку https://t.me/hyevuy_alex опублікували відео, як чоловік та жінка […]

В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою»
В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою» (ФОТО/ВІДЕО)
23.03.2022354 перегляди

Вчора, 22 березня, в Олександрії біля танка сталася дорожньо-транспортна пригода. […]

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: