В Олександрії кримінальні розборки закінчились пораненнями від розриву гранати

26.04.2016 00:00:000 переглядівАвтор: admin
/news/15185-v-oleksandriyi-kriminalni-rozborki-zakinchilis-poranennyami-vid-rozrivu-granati

Учора, 25 квітня, близько 20:00 години вечора на околицях Олександрії, а саме на Войнівському шосе неподалік колишньої меблевої фабрики, представники кримінального світу з’ясовували стосунки шляхом стрілянини та застосування бойової гранати.

Про це “Олександрійським новинам” повідомили власні поінформовані джерела.

Так, за нашою інформацією, у розборках брали участь двоє представників Олександрії, серед яких був колишній співробітник районної міліції. А протистояла їм група осіб з Кіровограда – представники угруповання відомого під назвою “Футболісти”, до якого входять насамперед спортсмени та колишні бійці АТО. Останні завітали до Олександрії на двох автомобілях темного кольору: “Mercedes” та “Daewoo”.

Предметом конфлікту між чоловіками начебто стала нещодавня крадіжка з однієї з кіровоградських квартир, вчинена олександрійцями. Із зазначеної квартири зловмисники винесли низку цінних речей, в т.ч. дороговартісні рушниці. Одного із учасників крадіжки кіровоградські правоохоронці затримали. Саме перебуваючи у СІЗО, зловмисник вдався до перемовин з іншими представниками криміналітету щодо повернення викрадених дороговартісних рушниць. 

Учора в Олександрії, як кажуть на слензі, була забита стрілка, під час якої рушниці повинні були б передані кіровоградцям, однак щось, вочевидь, пішло не так, як того розуміла для себе кожна сторона. Між чоловіками виникла суперечка, під час якої кіровоградці здійснили попереджувальний постріл у повітря з рушниці 12-го калібру, спорядженої, нібито, гумовими кулями. У відповідь один із олександрійців кинув у бік супротивників бойову гранату РГД-5, внаслідок чого одного з кіровоградських “гостей” довелось госпіталізувати до реанімації міської лікарні № 1 з осколковими пораненнями стегна та грудної клітини. Зараз, після проведеної хірургічної операції, його життю вже нічого не загрожує.

Випадковим свідком даної події став місцевий таксист, який чекав на свого клієнта неподалік місця цих кримінальних розборок. Його навіть зачепило осколком гранати, однак будь-яких серйозних ушкоджень він не отримав. Його, на щастя, лише злегка подряпало.

Одного з олександрійців, що брали участь в учорашньому конфлікті, а саме колишнього працівника районної міліції, вже затримали працівники поліції, іншого, який саме і кинув гранату, зараз розшукують. На момент затримання колишній міліціянт перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння, напевно, після зняття стресу після пережитих кримінальних розборок.

За даним фактом правоохоронцями відкрито кримінальне провадження за ст. 15, п. 5 ч. 2 ст. 115 КК України “Замах на умисне вбивство, вчинене способом, небезпечним для життя багатьох осіб”, за що передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Loading...
поділитисяподілитисяподілитисяподілитися

Залишити коментар

  Підписатися  
Повідомлення про
Народні новини
Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрієць, який викинув сміття у «топольках» вибачився і отримав штраф (ВІДЕО)
23.05.2022214 переглядів

Чоловіка, якого зафіксували на відео у момент вивезення сміття в […]

Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрійська сім’я вивозила сміття у «топольки» (ФОТО/ВІДЕО)
23.05.2022243 перегляди

В Олександрійському пабліку https://t.me/hyevuy_alex опублікували відео, як чоловік та жінка […]

В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою»
В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою» (ФОТО/ВІДЕО)
23.03.2022340 переглядів

Вчора, 22 березня, в Олександрії біля танка сталася дорожньо-транспортна пригода. […]

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: