В Олександрії невідомі зі зброєю намагалися пограбувати валютчика (оновлено)

18.11.2015 00:00:008 переглядівАвтор: admin
/news/13939-v-oleksandriyi-nevidomi-zi-zbroeyu-namagalisya-pograbuvati-valyutchika-onovleno

18 листопада близько 07:45 ранку місцевий житель, який займається валютними операціями, як зазвичай виїхав на автомобілі зі свого будинку по вул. Леоніда Піженка, що неподалік колишнього лісоторгового складу. Разом з чоловіком в автомобілі знаходився охоронець, якого він найняв після вчиненого влітку розбійного нападу поряд з центральним ринком. Та не встигли вони проїхати і кілька метрів, як дорогу в районі вулиці Червоного Козацтва їм перегородив позашляховик Mitsubishi Pajero Wagon. Підприємець загальмував, а охоронець вийшов з автівки аби дізнатись причину такої поведінки водія позашляховика. 

В цей момент з Mitsubishi Pajero Wagon вискочило троє чоловіків у балаклавах. Двоє з них пішли назустріч авто, розстрілюючи автомобіль валютчика з пістолета з глушником. Неозброєний охоронець бізнесмена швидко відреагував та почав тікати, а підприємець поїхав автівкою прямо назустріч нападникам аби проскочити крізь неперегороджену частину провулку. Нападники, уникаючи наїзду, побігли назад та заховались за своєю автівкою і підприємцю вдалося проскочити. Тут в хід пішла більш потужна зброя. Один з нападників почав стріляти в навздогін авто підприємця з автомату Калашникова кулями калібру 5,45 мм, а потім в сторону охоронця, що утікав. І одна з куль все ж влучила в руку охоронця, проте, на щастя, лише дотично.

Підприємець окрім нервового стресу під час нападу не постраждав, Проте обом чоловікам просто пощастило. Одна із куль застрягла в сидінні автівки під підприємцем.

Зловмисники, які, вочевидь, сподівалися поживитися грошима валютчика, залишилися ні з чим. Тому вони швидко сіли у свій позашляховик і втекли з місця злочину.

Наразі збройним нападом займаються співробітники олександрійської поліції. Місце злочину оглядають експерти. Відкрито кримінальне провадження за ст. 15, п.п. 1, 6, 12 ч. 2 ст. 115 КК України “Замах на умисне вбивство двох осіб, з корисливих мотивів, вчинене за попередньою змовою групою осіб”.

За інформацією «Олександрійських новин», правоохоронці вже мають деякі напрацювання, і особи зловмисників, можливо, будуть встановлені зовсім скоро.

Наразі це вже третя спроба нападу на цього олександрійця. Перший напад був вчинений ще восени 2007 року. Підприємець тоді заледве вижив після нанесених ножових поранень. Нападників тоді відразу встановили і затримали співробітники УБОЗу. Зловмисники під час затримання чинили збройний опір та навіть поранили одного із працівників УБОЗу. Двоє з негідників виявились олександрійцями, а ще двоє – громадянами Росії. Усі четверо зараз відбувають тюремний строк.

Другий напад на цього підприємця був здійснений нещодавно влітку на центральному ринку міста Олександрії. Тоді грабіжники під’їхали до підприємця зі спини, один із злодіїв розбив скло водійських дверцят автівки підприємця, а другий в цей час відчинив задні двері автомобіля та поцупив звідти сумку з грошима та коштовностями.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Loading...
поділитисяподілитисяподілитисяподілитися

Залишити коментар

  Підписатися  
Повідомлення про
Народні новини
Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрієць, який викинув сміття у «топольках» вибачився і отримав штраф (ВІДЕО)
23.05.2022221 перегляд

Чоловіка, якого зафіксували на відео у момент вивезення сміття в […]

Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрійська сім’я вивозила сміття у «топольки» (ФОТО/ВІДЕО)
23.05.2022251 перегляд

В Олександрійському пабліку https://t.me/hyevuy_alex опублікували відео, як чоловік та жінка […]

В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою»
В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою» (ФОТО/ВІДЕО)
23.03.2022354 перегляди

Вчора, 22 березня, в Олександрії біля танка сталася дорожньо-транспортна пригода. […]

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: