Хто з кандидатів-олександрійців отримає мандат депутата обласної ради?

29.10.2015 00:00:003 переглядаАвтор: admin
/news/13797-khto-z-kandidativ-oleksandrijjciv-otrimae-mandat-deputata-oblasnoyi-radii

За попередніми підрахунками, в Кіровоградській обласній раді будуть депутати-олександрійці від 4-х партій: “Солідарності”, “Опоблоку”, “Радикальної партії” та “Самопомочі”.

Точна кількість депутатів буде відома тільки після офіційного оголошення результатів Центральною виборчою комісією, проте вже зараз за наявною інформацією від представників штабів та засобів масової інформації можна з високою точністю спрогнозувати майбутній склад депутатів облради від зазначених партій, які набрали необхідну кількість голосів для отримання мандатів.

Найбільше число олександрійських депутатів в Кіровоградській обласній раді імовірно матиме “Опозиційний блок”. До речі, усі 6 депутатів обрані на виборчих округах саме м. Олександрії. Серед них: Людмила Давиденко, Анатолій Дичко, Анатолій Кожемяченко, Людмила Сосна, Олександр Цапюк і, можливо, Геннадій Лоцман. Всі зазначені особи є високопосадовцями та депутатами Олександрійської міської ради попереднього скликання з найближчого оточення мера Степана Цапюка. Список із зазначених кандидатів в облраду напередодні виборів детально аналізувався “Олександрійськими новинами”.

Другою за кількістю депутатів-олександрійців Кіровоградської облради буде партія “Солідарність”. Серед її представників, мандат найімовірніше отримають:

від Олександрійського району:

Віктор Кузьменко – виконавчий директор ПАТ “Шарівське”, молодший рідний брат народного депутата України від “Солідарності” Анатолія Кузьменка.

Павло Фесюк – комерційний директор ТОВ “Украгроком”, зять народного депутата України від “Солідарності” Анатолія Кузьменка.

від Знам’янського району:

Юрій Гугленко – чинний голова Знам’янської РДА, до цього був помічником-консультантом народних депутатів України Сергія Кузьменка та його батька Анатолія Кузьменка. Ще раніше обіймав посаду керівника апарату Олександрійської райдержадміністрації.

від Петрівського району:

Сергій Завалій, що на даний час займає посаду голови Петрівської районної державної адміністрації, до цього працював директором ТОВ “Агро Кепітал Менеджмент”, ще раніше – начальником юридичного відділу ТОВ “УкрАгроКом”. У 2014 році був секретарем Олександрійської окружної виборчої комісії.

“Радикальна партія” імовірно матиме в рядах депутатів облради трьох олександрійських представників: 

від Олександрії:

Сергій Гриценко – директор ТОВ “Прес-експрес”, екс-лідер фракції Партії Регіонів в Олександрійській міській раді V скликання. Тривалий час був членом команди Степана Цапюка, яку полишив через внутрішній конфлікт.

Микола Смакула – тимчасово не працює. Ще один з лідерів екс-фракції Партії Регіонів в Олександрійській міській раді V скликання та колишній член команди С. Цапюка, що пішов з неї разом з С. Гриценком через внутрішній конфлікт.

від Олександрійського району:

Сергій Ратенко – приватний підприємець, який на минулих позачергових парламентських виборах був кандидатом на посаду народного депутата. З ним пов’язують скандал щодо імовірного розколу міської організації, в яку відтепер включені колишні представники Партії Регіонів.

Аналогічну кількість олександрійських депутатів обласної ради може отримати партія “Самопоміч”. До речі, усі троє обрані на виборчих округах саме м. Олександрії:

Любов Мороз – директорка ТОВ “Радіо великих доріг”. 

Олександр Приходько – фізична особа-підприємець, приватний нотаріус Олександрійського районного нотаріального округу, чий офіс розташований по вул. Луначарського разом з приймальнею партії «Самопоміч» і народного депутата від цієї політичної сили Івана Мірошниченка.

Ірина Чемерис – директор Олександрійського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Loading...
поділитисяподілитисяподілитисяподілитися

Залишити коментар

  Підписатися  
Повідомлення про
Народні новини
Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрієць, який викинув сміття у «топольках» вибачився і отримав штраф (ВІДЕО)
23.05.2022228 переглядів

Чоловіка, якого зафіксували на відео у момент вивезення сміття в […]

Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрійська сім’я вивозила сміття у «топольки» (ФОТО/ВІДЕО)
23.05.2022255 переглядів

В Олександрійському пабліку https://t.me/hyevuy_alex опублікували відео, як чоловік та жінка […]

В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою»
В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою» (ФОТО/ВІДЕО)
23.03.2022360 переглядів

Вчора, 22 березня, в Олександрії біля танка сталася дорожньо-транспортна пригода. […]

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: