В Олександрії на виробництві під тонами щебню загинув працівник дорожньої служби

02.07.2015 00:00:002 переглядаАвтор: admin
/news/12886-v-oleksandriyi-na-virobnictvi-pid-tonami-shhebnyu-zaginuv-pracivnik-dorozhnoyi-sluzhbi

В Олександрії на виробництві під тонами щебню загинув працівник дорожньої служби

В Олександрії працівника, який обслуговував роботу виробничої ділянки місцевого підрозділу «Укравтодору», насмерть засипало відсівом, коли він чистив бункер, в якому виготовляється асфальтобетонна суміш.

Трагічний випадок стався прямо на території підприємства, що розташовується на Звенигородському шосе.

За інформацією джерела «Олександрійських новин», працювати у бункері 57-річному працівникові наказав особисто керівник асфальтного підприємства. Оператор устаткування, імовірно, не знав про те, що у бункері знаходиться працівник, і включив подачу відсіву. Купа мілкого каміння з піском буквально засипала працівника.

Міська міліція подробиці трагедії поки що не коментує. Проте як повідомила «Олександрійським новинам» інспектор по роботі з населенням та громадськими формуваннями Олександрійського МВ УМВС в Кіровоградській області Оксана Міхно, повідомлення про загибель людини до міськвідділу надійшло о 13.00 годині.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 272 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою».

Ця стаття говорить про відповідальність за порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою на виробництві або будь-якому підприємстві особою, яка зобов’язана їх дотримувати, якщо це порушення спричинило загибель людей. За вказаний злочин передбачена відповідальність у вигляді обмеженням волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на строк до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Нагадаємо, ремонт дорожнього покриття в Олександрії здійснює фірма, що має «утаємничене» походження – ПП «Промбудсервісальянс». Її існування пов’язують з керівництвом місцевого підрозділу дорожньої служби та міською владою. «Промбудсервісальянс» засновано у кінці серпня 2013 року в м. Олександрії Кіровоградської області. Власником і керівником значиться Світлана Кіфор, яка не є жителем нашого міста, а єдина відома про неї інформація з соціальних мереж це те, що вона, мовляв, є жителькою іншої держави. За наявною у нас інформацією, С. Кіфор є сестрою дружини керівника місцевого підрозділу «Укравтодору». ПП «Промбудсервісальянс» одразу після створення виграло тендери на дорожні ремонтні роботи в Олександрії.

Конкурентами на вищезгаданих торгах були ДП «Кіровоградський облавтодор» і ТОВ «Дор-Строй».

Керівником місцевого підрозділу дорожньої служби є Вадим Коюденко. До речі, В. Коюденко поруч із дружинами двох колишніх заступників Олександрійського міського голови та донькою судді Олександрійського міськрайоного суду Тетяною Крімченко нещодавно теж отримав право на чималу земельну ділянку на березі штучного озера, що утворилось після рекультивації Байдаківського вугільного розрізу.

Співзасновниками підприємства «Дор-Строй» у 2006 р. виступили дружина екс-голови «Укравтодору» Володимира Демішкана Ірина, а також Ігор Мездрін, син першого заступника Демішкана по «Укравтодору». Коли Демішкана призначили головою держагенства, компанію «Дор-Строй» перереєстрували на британські фірми «Любові файнес лімітед» і «Джесісан лімітед», а також киянку Тоню Наумкіну.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Loading...
поділитисяподілитисяподілитисяподілитися

Залишити коментар

  Підписатися  
Повідомлення про
Народні новини
Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрієць, який викинув сміття у «топольках» вибачився і отримав штраф (ВІДЕО)
23.05.2022228 переглядів

Чоловіка, якого зафіксували на відео у момент вивезення сміття в […]

Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрійська сім’я вивозила сміття у «топольки» (ФОТО/ВІДЕО)
23.05.2022255 переглядів

В Олександрійському пабліку https://t.me/hyevuy_alex опублікували відео, як чоловік та жінка […]

В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою»
В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою» (ФОТО/ВІДЕО)
23.03.2022359 переглядів

Вчора, 22 березня, в Олександрії біля танка сталася дорожньо-транспортна пригода. […]

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: