Син олександрійського мера та депутат міської ради створюють земельну схему

13.05.2015 00:00:000 переглядівАвтор: admin
/news/12534-sin-oleksandrijjskogo-mera-ta-deputat-miskoyi-radi-stvoryuyut-zemelnu-skhemu

Син Олександрійського міського голови Максим Цапюк та депутат міської ради Анатолій Дичко з 2013 року імовірно безкоштовно використовують величезну земельну ділянку, на якій здійснюється підприємницька діяльність і яка стала підставою складення протоколу про корупційне правопорушення на Олександрійського міського голову Степана Цапюка.

На чергову сесію вноситься проект рішення, відповідно до якого пропонується продовжити термін  для укладання договору купівлі-продажу земельних ділянок по вулиці 6-го Грудня, 140 “б”, площею 712,50 квадратних метрів та по вулиці Куйбишева, 100, площею 11457,04 квадратних метрів. Відповідно до проекту, який розданий депутатам міської ради, пропонується продовжити термін по укладанню угоди до 31 грудня 2015 року.

Слід зазначити, що мова йде про два комерційні об’єкти, які використовуються у спільному бізнесі Максима Цапюка та Анатолія Дичка – магазини та торгівельні бази з продажу будівельних матеріалів.

Коли міська рада 3 червня 2013 року передала у власність шляхом викупу землю під будівлями колишньої засолбази по вул. Куйбишева, 100, нові теоретичні власники повинні були укласти договір на купівлю цієї земельної ділянки. Але як бачимо, до цих пір земля використовується комерсантами, наближеними до влади, на пільгових (імовірно безкоштовних) умовах. Відповідне рішення міської ради потенційні власники не виконали, хоча Степан Цапюк постійно наголошує, що всі підприємці мусять обов’язково виконувати всі умови, які висуває міська рада орендарям чи новим власникам земельних ділянок.

Нагадаємо, саме голосування по проекту рішення щодо придбання землі по вул. Куйбишева, 100, стало підставою для складення протоколу про корупційне правопорушення щодо С. Цапюка.

Ця ж територія стала відома тим, що на складі-магазині за цією адресою журналістам продали демонтовані з проспекту Леніна бордюри.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Loading...
поділитисяподілитисяподілитисяподілитися

Залишити коментар

  Підписатися  
Повідомлення про
Народні новини
Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрієць, який викинув сміття у «топольках» вибачився і отримав штраф (ВІДЕО)
23.05.2022228 переглядів

Чоловіка, якого зафіксували на відео у момент вивезення сміття в […]

Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрійська сім’я вивозила сміття у «топольки» (ФОТО/ВІДЕО)
23.05.2022255 переглядів

В Олександрійському пабліку https://t.me/hyevuy_alex опублікували відео, як чоловік та жінка […]

В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою»
В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою» (ФОТО/ВІДЕО)
23.03.2022362 перегляди

Вчора, 22 березня, в Олександрії біля танка сталася дорожньо-транспортна пригода. […]

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: