Олександрійського депутата, що назвав Євромайдан «розгулом тероризму», нагородив Цапюк

15.01.2015 00:00:001 переглядАвтор: admin
/news/11748-oleksandrijjskogo-deputata-shho-nazvav-evromajjdan-rozgulom-terorizmu-nagorodiv-capyuk

Депутата Олександрійської міської ради Івана Бугайченка, який був одним з підписантів скандального рішення міської ради щодо підтримки дій екс-президента Віктора Януковича та придушення Євромайдану, Олександрійський міський голова Степан Цапюк нагородив Почесною грамотою міської ради.

Відповідне рішення прийняв виконавчий комітет, на засіданні якого головував Олександрійський міський голова Степан Цапюк.

Іван Бугайченко також відомий тим, що на сесії міської ради обґрунтовував дії Януковича та його підлеглих, терористів та бандитів у східних регіонах України, необхідним спротивом, а діюча влада УкраїниЄ, на його думку, оголосила «війну власному народу».

Події на Євромайдані депутат неоднозначно назвав «розгулом тероризму і бандитизму», результати Революції гідності – «захопленням влади», а тероризм – «державною політикою» України.

«Саме в січні-лютому 2014-го року в Києві і по всій Україні набирали силу розгул тероризму і бандитизму. Приниження прав людини, викликані Майданом. Після захоплення влади представниками Майдану, цей розгул отримав підтримку законодавчого органу держави і став державною політикою України. Це привело Україну до громадянської війни. Коли діюча влада оголосила війну власному народу. В цій війні гинуть люди, руйнується житло людей та населених пунктів, ми маємо тисячі біженців, в ряді регіонів сходу ситуація наближається до гуманітарної катастрофи”, – зазначав І. Бугайченко.

Відповідно до рішення виконавчого комітету цьому депутату влада виплатить за бюджетні кошти грошову винагороду за рахунок Програми підтримки та розвитку місцевого самоврядування.

Імовірно, що згадувані вище заяви І. Бугайченка до вподоби Олександрійському міському голові Степану Цапюку, оскільки у мотивувальній частині рішення виконкому прямо зазначено, що ця нагорода присвоєна «за багаторічну сумлінну працю, активну депутатську і плідну громадсько-політичну діяльність, високий професіоналізм».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Loading...
поділитисяподілитисяподілитисяподілитися

Залишити коментар

  Підписатися  
Повідомлення про
Народні новини
Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрієць, який викинув сміття у «топольках» вибачився і отримав штраф (ВІДЕО)
23.05.2022214 переглядів

Чоловіка, якого зафіксували на відео у момент вивезення сміття в […]

Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрійська сім’я вивозила сміття у «топольки» (ФОТО/ВІДЕО)
23.05.2022243 перегляди

В Олександрійському пабліку https://t.me/hyevuy_alex опублікували відео, як чоловік та жінка […]

В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою»
В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою» (ФОТО/ВІДЕО)
23.03.2022340 переглядів

Вчора, 22 березня, в Олександрії біля танка сталася дорожньо-транспортна пригода. […]

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: