З мосту в Користівці автівка впала прямо під колеса дніпропетровського потягу (фото) (оновлено)

23.12.2014 00:00:002 переглядаАвтор: admin
/news/11616-z-mostu-u-koristivci-avtivka-vpala-pryamo-pid-kolesa-dnipropetrovskogo-potyagu-foto

З мосту в Користівці автівка впала прямо під колеса дніпропетровського потягу (фото) (оновлено)

З залізничного мосту на станції Користівка впала автівка з пасажирами під колеса пасажирського потягу, що прямував до Дніпропетровська.

Коли саме сталася трагедія остаточно невідомо, однак лінійне відділення міліції на станції Олександрія отримала повідомлення про надзвичайну ситуацію 23 грудня о 08.28. Машиніст потягу № 232 сполученням «Івано-Франківськ–Дніпропетровськ» був змушений екстрено загальмувати, щоб уникнути зіткнення з автівкою, що впала прямо на залізничну колію. На щастя, завдяки вчасним та професійним діям залізничників, зіткнення вдалось уникнути.

Як з’ясувалось, авто «Daewoo Matiz», в якому перебували водій та троє пасажирів, впав з висоти, бо водій не справився з керуванням, коли виїхав на міст. За його словами, він заблукав у дорозі та втратив орієнтацію. Подорожні прямували з Вознесенська Миколаївської області.

Водій та один з пасажирів не постраждав, а от двоє інших чоловіків, що перебували на задньому сидінні авто, потрапили до лікарні, де отримали екстрену медичну допомогу з операційним втручанням, адже попередньо діагностовано закриту черепно-мозкову травму, забій грудної клітини, переломи.

Обставини трагічного випадку з’ясовуються правоохоронцями. До Єдиного реєстру досудових розслідувань випадок внесено поки за ознаками частини 1 статті 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» Кримінального кодексу України.

Як стало відомо “Олександрійським новинам” з власних джерел, імовірно, що водій був не зовсім тверезим, адже, за словами самих чоловіків, вони напередодні вживали спиртні напої. Офіційного медичного підтвердження стану водія поки що не має, його результати правоохоронці чекають найближчого часу.

Один із постраждалих в досить важкому стані. Він отримав тяжкі тілесні ушкодження у вигляді не закритої, а відкритої черепно-мозкової травми. Інший постраждалий отримав тілесні ушкодження середнього ступеня тяжкості. У нього забій легень, грудної клітини та зламані ребра. Отже кримінальне провадження буде перекваліфіковано на ч. 2 ст. 286 КК України («Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження»).

      

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Loading...
поділитисяподілитисяподілитисяподілитися

Залишити коментар

  Підписатися  
Повідомлення про
Народні новини
Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрієць, який викинув сміття у «топольках» вибачився і отримав штраф (ВІДЕО)
23.05.2022214 переглядів

Чоловіка, якого зафіксували на відео у момент вивезення сміття в […]

Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрійська сім’я вивозила сміття у «топольки» (ФОТО/ВІДЕО)
23.05.2022243 перегляди

В Олександрійському пабліку https://t.me/hyevuy_alex опублікували відео, як чоловік та жінка […]

В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою»
В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою» (ФОТО/ВІДЕО)
23.03.2022341 перегляд

Вчора, 22 березня, в Олександрії біля танка сталася дорожньо-транспортна пригода. […]

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: