Хореографічний колектив «Капріз» став володарем двох «гран-прі» (фото)

21.12.2018 00:00:000 переглядівАвтор: admin
/culture/10604-khoreografichnijj-kolektiv-kapriz-stav-volodarem-dvokh-gran-pri-foto

Хореографічний колектив «Капріз» став володарем двох «гран-прі» (фото)

Вихованці олександрійського хореографічного колективу «Капріз» вибороли нагороди у національному фестивалі  «Перлина країни – 2018». Творчий конкурс, в якому взяли участь танцюристи з Олександрії, відбувся у столиці напередодні Дня Збройних сил України.

«У місті Києві, в центральному будинку офіцерів Збройних сил України, проходив національний фестиваль таланту та грації «Перлина країни – 2018», в якому взяв участь мій хореографічний колектив сучасного танцю «Капріз». Метою фестивалю було національно-патріотичне виховання, підтримка обдарованої молоді, підростаючого покоління, обмін досвідом творчих колективів, підвищення кваліфікації педагогів та керівників», – розповіла художній керівник хореографічного колективу сучасного танцю «Капріз» Наталія Труш.

Разом з олександрійцями у фестивалі «Перлина країни-2018» взяли участь юні таланти з різних міст України. Це були хореографічні та вокальні колективи, а також представники театру мод і модельних агентств.  Хореографічний колектив «Капріз» єдиний представляв Олександрію на цьому фестивалі. На розсуд журі олександрійці у 3-х вікових категоріях представили шість номерів у номінації «Естрадний танець».

Виступи юних талантів оцінювало зіркове журі, від якого учасники отримали неабияку підтримку. Це дуже допомогло конкурсантам гідно представити своє місто та вибороти перемоги, впевнена керівник «Капрізу» Наталія Труш.

«До складу журі увійшли відомі діячі мистецтв України. Це оперні та естрадні співаки, постановники та учасники хореографічних шоу, відомі ведучі, представники ЗМІ та благодійних фондів нашої України. Незважаючи на те, що це дуже зіркові відомі особи, вони були мегапозитивними та відкритими для спілкування. Вони фотографувалися з вихованцями, керівниками, батьками, відкрито спілкувалися, від чого діти, а також всі присутні були у захваті», – поділилася враженнями від журі Наталія Труш. 

Результатом участі у національному фестивалі «Перлина країни – 2018» для колективу «Капріз» стали два гран-прі, два срібла та дві бронзи. Усі шість номерів, які танцюристи демонстрували на фестивалі, принесли їм призові місця. Колекцію нагород переможців поповнили дипломи та кубки.

«Наймолодші вихованці у нас отримали бронзу та срібло, середні – бронзу та гран-прі, і найстарші вибороли срібло та гран-прі. Кожного учасника фестивалю також нагородили іменними дипломами та солодкими подарунками», – зазначила керівник «Капрізу».

Безліч незабутніх вражень отримали юні учасники від фестивалю у Києві. Танцюристи розповіли, що найбільше, звичайно, вони зраділи перемогам, але запам’ятався фестиваль і спілкуванням з цікавими людьми, зокрема, із зірковим журі.

Керівник колективу Наталія Труш вважає, що левова частка перемоги належить і тим, хто постійно підтримував її команду: «Я хочу подякувати батькам за те, що вони знайшли змогу взяти участь у цьому фестивалі, а також за те, що вони підтримують своїх дітей, завжди їх супроводжують і на достойному рівні ми можемо демонструвати свою творчість».

Перемоги у національному фестивалі «Перлина країни-2018» для талановитих танцюристів колективу «Капріз» стали чудовим завершенням конкурсної естафети року, що минає.

Юлія Пастух




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Loading...
поділитисяподілитисяподілитисяподілитися

Залишити коментар

  Підписатися  
Повідомлення про
Народні новини
Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрієць, який викинув сміття у «топольках» вибачився і отримав штраф (ВІДЕО)
23.05.2022224 перегляди

Чоловіка, якого зафіксували на відео у момент вивезення сміття в […]

Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрійська сім’я вивозила сміття у «топольки» (ФОТО/ВІДЕО)
23.05.2022252 перегляди

В Олександрійському пабліку https://t.me/hyevuy_alex опублікували відео, як чоловік та жінка […]

В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою»
В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою» (ФОТО/ВІДЕО)
23.03.2022355 переглядів

Вчора, 22 березня, в Олександрії біля танка сталася дорожньо-транспортна пригода. […]

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: