«Де немає Бога»: презентація нової книжки Макса Кідрука в Олександрії

16.11.2018 00:00:000 переглядівАвтор: admin
/culture/10596-de-nemae-boga-prezentaciya-novoyi-knizhki-maksa-kidruka-v-oleksandriyi

В Олександрії молодий письменник Макс Кідрук презентував свій новий роман «Де немає Бога». Зустріч з автором відбулася 7-го листопада у міській бібліотеці для юнацтва.

Щоб особисто познайомитись із сучасним письменником, у приміщенні юнацької бібліотеки зібралася повна зала гостей. Серед них були містяни, які почули про письменника вперше, а також давні поціновувачі його творчості. На презентацію книги завітали школярі, студенти, а також люди старшого віку, яких зацікавила творчість відомого письменника.

Автор книги «Де немає Бога» Макс Кідрук розповів, що його новий роман повністю реалістичний, і для нього самого?—??особливий, адже торкається актуальних тем.

«Це дуже важлива для мене історія. Важлива через те, про що вона, а саме про всі ті речі, які я люблю: про гори, авіацію, політику, релігію, американський футбол. Також вона про всі ті речі, які є надзвичайно важливими для мене зараз, в мої 34 роки. Кожна з тих шести історій, які складають тіло роману, так чи інакше стосується теми батьків і дітей: на що готові батьки, аби врятувати свого непутнього сина, чим готовий пожертвувати син, аби попри власне бажання відповідати очікуванням своїх батьків, і так далі»,?—??охарактеризував Макс Кідрук свій новий роман.

Макс Кідрук?—??український письменник та мандрівник. Він є автором близько 10 художніх книжок, таких як «Не озирайся і мовчи», «Жорстоке небо», «Зазирни у мої сни» та інших. Те, що Максим став писати?—??зовсім не дивно?—??він просто здійснив свою давню мрію, беручи приклад з талановитого батька.

«Мій батько?—??журналіст і письменник, він мав друковані книги значно раніше, ще за часів Радянського Союзу. Переважно це були фейлетони, гуморески тощо. Я дуже багато читав з дитинства, і все життя мріяв бути професійним автором, і от власне я стою тут в якості професійного автора»,?—??поділився Макс Кідрук.

Письменник в Олександрії вже вдруге. Минулого року автор відвідав наше місто в рамках всеукраїнського туру, під час якого презентував книгу «Не озирайся і мовчи». Сам автор зазначає, що минулорічний тур зіграв важливу роль у його творчості.

«Він був важливим і успішним в усіх сенсах, і ми ще більше переконуємося в цьому зараз, коли їдемо другий рік у великий тур, і я розумію, наскільки всі показники зростають?—??і реакція людей, і кількість проданих книг, і кількість відгуків та підписників у соцмережах. Тому це було важливо минулого року. Так, було важко, але важливо, і зараз я відчуваю, як ми пожинаємо плоди минулорічної праці»,?—??розповів письменник.

Наступного року Макс Кідрук також планує завітати до Олександрії. Зараз він працює над новим романом, з яким і познайомить читачів через рік.

«Новий роман, який матиме назву «Доки світло не згасне назавжди», якщо буде все гаразд, закінчу влітку, а до осені він має вийти друком, і ми знову поїдемо в новий тур, і вже тоді я буду про нього більше говорити»,?—??поділився планами Макс Кідрук.

Презентація роману «Де немає Бога» в Олександрійській бібліотеці для юнацтва відбулася в рамках туру, під час якого письменник за 55 днів відвідував декілька десятків міст України.

Юлія Пастух

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Loading...
поділитисяподілитисяподілитисяподілитися

Залишити коментар

  Підписатися  
Повідомлення про
Народні новини
Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрієць, який викинув сміття у «топольках» вибачився і отримав штраф (ВІДЕО)
23.05.2022227 переглядів

Чоловіка, якого зафіксували на відео у момент вивезення сміття в […]

Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрійська сім’я вивозила сміття у «топольки» (ФОТО/ВІДЕО)
23.05.2022253 перегляди

В Олександрійському пабліку https://t.me/hyevuy_alex опублікували відео, як чоловік та жінка […]

В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою»
В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою» (ФОТО/ВІДЕО)
23.03.2022357 переглядів

Вчора, 22 березня, в Олександрії біля танка сталася дорожньо-транспортна пригода. […]

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: