Фестиваль аква-фарб розкривав таланти юних олександрійців

22.06.2018 00:00:000 переглядівАвтор: admin
/culture/10575-festival-akva-farb-rozkrivav-talanti-yunikh-oleksandrijjciv

Фестиваль аква-фарб розкривав таланти юних олександрійців

День молоді – довгоочікуване свято для всіх юнаків та дівчат, і кожен хоче провести його яскраво та незабутньо. Напередодні цього свята олександрійська бібліотека для юнацтва організувала для активної місцевої молоді «Фестиваль аква-фарб», в якому взяли участь учні декількох навчальних закладів міста та району.

Різнокольорові пальчикові фарби, пензлики та безмежна фантазія. Такими інструментами озброїлись олександрійські школярі на фестивалі юних художників «Аква-фарб». Це незабутнє яскраве свято декілька днів поспіль для активної молоді проводили працівники міської бібліотеки для юнацтва. Свої художні здібності демонстрували учні Ліцею інформаційних технологій, Навчально-виховного комплексу №9 та Недогарського ЗНЗ.

«Зараз у них найкращий період життя, їм усе цікаво, є багато енергії, планів. На сьогоднішній день їхнє життя заповнене всілякими проблемами, турботами, думками про іспити, тож ми вирішили якось розбавити його неймовірною веселкою фарб і гарненько їх розважити. Оскільки форма нашого заходу – «Фестиваль аква-фарб», молодь із задоволенням поринула у різномаїття кольорів під час конкурсів», – зазначила завідувач юнацькою бібліотекою Світлана Пріхно.

На фестивалі змагалися дві команди. Конкурси були цікаві та не схожі один на інший. У першому конкурсі «Аква-тату» учасники робили один одному татуювання. Використовуючи різнокольорові фарби та трафарети, на руках або спинах своїх друзів школярі малювали кольорові зображення.

У другому конкурсі «Першовідкривачі» школярі створювали власні планети із кольорових повітряних кульок. Треба було кожному учаснику придумати назву своїй планеті та заселити її. Школярі малювали фарбами жителів планет, які в результаті виходили дуже кумедними.

Найбільше вражень у більшості школярів залишив третій конкурс – «Цілковите перетворення». Одній команді необхідно було за допомогою фарб перетворити молоду дівчину на бабусю, а іншій навпаки – із старенької бабусі зробити молоду дівчину.

Дуже смішним видався конкурс «Хто це?». Кожен учасник повинен був продовжити малюнок, не бачачи початок портрету попереднього учасника своєї команди. У результаті виходили кумедні створіння, яким обирали не менш кумедні імена.

У конкурсі «Творчий бум», використовуючи тільки свої пальці та фарби, учні малювали  на склі. Кожен міг залишити свій відбиток, таким чином створюючи креативну картину.

Під час фестивалю школярі показували не тільки художні здібності, але й свою фантазію та почуття гумору. Кожен отримав безліч позитивних емоції та незабутніх вражень. «Хотілось би, щоб такі заходи проводились кожен день і життя було б цікавішим!» – поділився своїм враженням один із учасників фестивалю.

За результатами  конкурсів  перемагала дружба. «Фестиваль аква-фарб» показав, що кожна дитина – талановита, а провести літні канікули можна творчо у веселій компанії своїх друзів.

Юлія Пастух

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Loading...
поділитисяподілитисяподілитисяподілитися

Залишити коментар

  Підписатися  
Повідомлення про
Народні новини
Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрієць, який викинув сміття у «топольках» вибачився і отримав штраф (ВІДЕО)
23.05.2022226 переглядів

Чоловіка, якого зафіксували на відео у момент вивезення сміття в […]

Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрійська сім’я вивозила сміття у «топольки» (ФОТО/ВІДЕО)
23.05.2022253 перегляди

В Олександрійському пабліку https://t.me/hyevuy_alex опублікували відео, як чоловік та жінка […]

В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою»
В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою» (ФОТО/ВІДЕО)
23.03.2022357 переглядів

Вчора, 22 березня, в Олександрії біля танка сталася дорожньо-транспортна пригода. […]

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: