Майбутні журналісти Олександрії пишуть проекти та перемагають у конкурсах

22.03.2018 00:00:000 переглядівАвтор: admin
/culture/10556-majjbutni-zhurnalisti-oleksandriyi-pishut-proekti-ta-peremagayut-u-konkursakh

Майбутні журналісти Олександрії пишуть проекти та перемагають у конкурсах

Талановита молодь гуртка «Основи журналістики» при Центрі дитячої та юнацької творчості імені Олександра Шакала пише проекти та бере активну участь у конкурсах міського, обласного і навіть всеукраїнського рівня.

Дві вихованки гуртка «Основи журналістики» Крістіна Сандул та Оксана Мірошниченко написали проект соціально-екологічного спрямування у рамках конкурсу «Крокуємо Європою». Дівчата турбуються за екологію у всьому світі та у своєму місті, і своїм проектом вони прагнуть покращити екологічну ситуацію в Олександрії.

«Сьогодні присутня проблема навколишнього середовища, тому що багато людей псують річки, озера, вирубують посадки і це дуже шкодить навколишньому середовищу. Цей проект говорить про те, що треба озеленювати наше місто», – розповіла одна з авторів проекту Крістіна Сандул.

 «Проект, який ми розробили, ми плануємо втілити в життя. Для цього ми чекаємо вже більш сприятливих погодних умов для того, щоб  висадити ці дерева. Це буде показником того, що ми підтримуємо акцію «Дерево посади – рідному місту допоможи». Саджанці дерев ми плануємо висаджувати в парку навпроти нашого навчального закладу разом із вихованцями гуртка «Основи журналістики» та «Бісероплетіння», – додала Оксана Мірошниченко.

Майбутні журналісти мають багато талантів. Одна з учениць гуртка – Вероніка Холохоленко – гарно малює, і нещодавно стала переможницею художнього конкурсу, пов’язаного з охороною праці, на міському етапі.

 «Ми на основах журналістики дуже часто робимо невеличкі соціологічні дослідження, знаходимо в Інтернеті статистику і бачимо, що дійсно права працюючих дуже часто порушуються, – розповіла керівник гуртка «Основи журналістики» Ольга Перемет. – Наприклад, на виробництві відбувається якась травма і її оформлюють не як виробнича, а як нещасний випадок, і людина втрачає і у фінансовій, і в моральній підтримці. Вероніка вирішила своїм малюнком продемонструвати, що неможна ні в якому разі порушувати права працюючих. У малюнку Вероніки Холохоленко дівчина простягає руки догори і обіймає всю нашу неньку Україну. Цей малюнок символічний. Він говорить про те, що директорам усіх підприємств, можливо, треба об’єднатися і зрозуміти, що своїх підлеглих необхідно жаліти, шанувати, адже без низ виробництво просто неможливе.»

Результати обласного конкурсу у Кропивницькому, куди відправили роботу Вероніки Холохоленко, очікуються  вже на початку квітня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Loading...
поділитисяподілитисяподілитисяподілитися

Залишити коментар

  Підписатися  
Повідомлення про
Народні новини
Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрієць, який викинув сміття у «топольках» вибачився і отримав штраф (ВІДЕО)
23.05.2022226 переглядів

Чоловіка, якого зафіксували на відео у момент вивезення сміття в […]

Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрійська сім’я вивозила сміття у «топольки» (ФОТО/ВІДЕО)
23.05.2022253 перегляди

В Олександрійському пабліку https://t.me/hyevuy_alex опублікували відео, як чоловік та жінка […]

В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою»
В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою» (ФОТО/ВІДЕО)
23.03.2022357 переглядів

Вчора, 22 березня, в Олександрії біля танка сталася дорожньо-транспортна пригода. […]

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: