Приютівка: День громади – 2017

31.08.2017 00:00:000 переглядівАвтор: admin
/culture/10510-priyutivka-den-gromadi-2017

Приютівка: День громади - 2017

Громада селища Приютівка відзначила День громади великим концертом за участі кращих колективів Олександрійщини та місцевих аматорів. На майданчику біля селищної ради лунала музика і спів, змагались у вправності і силі, вручали нагороди. Для малечі проводили ігрові програми, а для тих, хто хотів витратити свою енергію, чекало пересувне ігрове містечко. Поруч розгорнули майданчик для показових виступів атлети «Сильної Олександрійщини», які, крім демонстрації силових вправ, провели для дітей та дорослих змагання із подарунками-призами.

Під час офіційної частини святкових заходів жителі селища отримали вітання від офіційних представників влади.

Вікторія Лисенко, Приютівський селищний голова: «У 2012 році ми започаткували день селища і кожного року зустрічаємось, щоб побажати один одному здоров’я, наснаги, добробуту, злагоди, достатку. І сьогодні, коли ми тут святкуємо, живемо під мирним небом, нас підтримують, нас захищають наші хлопці і дівчата – учасники АТО. У нас їх зараз більше десяти, дехто прямо зараз перебуває в зоні АТО. Один з приютівців загинув в АТО – Денис Хрієнко і ми пам’ятаємо про нашого героя. Хочеться побажати тим, хто воює, захищає нас, щоб вони повернулися додому живими, неушкодженими».


Андрій Коломійцев, заступник голови Кіровоградської обласної державної адміністрації: «Від себе і голови обласної державної адміністрації хочу привітати всіх із днем селища. Селище Приютівка – це чудовий край, де живуть чудові люди, тут працює економіка, є підприємства, у вас гарні краєвиди. І я впевнений, що у такого селища і у цієї громади тільки найкраще майбутнє… Вікторія Анатоліївна сказала про це, і я теж хочу повторити, що завдяки хлопцям, які під кулями, в окопах захищають нас з вами, ми можемо відзначати це свято, наші діти можуть ходити до дитячих садочків, ходити в школи, і ми можемо жити під яскравим, українським небом».

Павло Фесюк, депутат Кіровоградської обласної ради, комерційний директор ТОВ «УкрАгроКом»: «Головне, що вам вдалося зробити – це зберегти промисловий центр, промисловий потенціал, зберегти робочі місця у Приютівці. Зараз селище переживає важливий історичний момент, який ставить перед нами всіма виклик: чи зможемо ми використати цей шанс, чи змінимо ми наше майбутнє, чи зможемо ми від збереження надбань перейти до розвитку і будівництва. Бажаю вам і надалі залишатись такими ж патріотичними і наполегливими у всіх справах. І хочу, щоб ви не забували, що чим більше докладає людина зусиль, тим більше буде віддача».

Юрій Коваль, перший заступник голови Олександрійської районної державної адміністрації: «Хотів би сказати добрі слова тим, хто організував це свято. Всім приютівцям побажати здоров’я, натхнення і терпіння. Щоб ми з розумінням відносились до тих грандіозних змін, які відбуваються в Україні. Розуміння важливості цих змін. Бажаю, щоб всі ми жили під мирним небом, а наші діти були поруч».


Від селищної ради були вручені або адресовані подяки тим, хто активно допомагає духовному і громадському розвитку селища, є меценатом приютівських соціальних проектів: комерційному директору Цукрового заводу Леоніду Третяку, настоятелю церкви отцю Євгенію, жителю селища Юрію Мирному, директору НВФ «Агросвіт» Віктору Недобиткіну, підприємцю Ігорю Решетицькому, депутату обласної ради Павлу Фесюку, народному депутату України Анатолію Кузьменку, голові Кіровоградської обласної держадміністрації Сергію Кузьменку.

Кращим господарям, які створили затишні та яскраві оселі, вручили дипломи: старшому будинку Віктору Ломакіну та Ганні Кравець, родинам Золотаренків, Лавренчуків. Відзначили наймолодше подружжя Вадима і Лілії Бабіїв та найстарше – Олександра та Євдокії Дудник, які прожили разом 57 років. Згадали і найстарших жителів селища, серед яких восьмеро – старші 90 років. Наймолодшим жителем Приютівки є Дмитро Бугрим.

Вокальний колектив «Надія», хореографічний колектив «Вікторія», приютівська філія клубу «Спарта-17», вокальний колектив «Аколада», театр танцю «Street ballet», солісти Станіслав Жорняк, Аліна Андрієнко, Віта Єрьоміна, Даша Степаненко, Неля Кузьміч. Завершили свято феєрверком та дискотекою для молоді.

Фото і текст Віктор Голобородько

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Loading...
поділитисяподілитисяподілитисяподілитися

Залишити коментар

  Підписатися  
Повідомлення про
Народні новини
Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрієць, який викинув сміття у «топольках» вибачився і отримав штраф (ВІДЕО)
23.05.2022224 перегляди

Чоловіка, якого зафіксували на відео у момент вивезення сміття в […]

Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрійська сім’я вивозила сміття у «топольки» (ФОТО/ВІДЕО)
23.05.2022252 перегляди

В Олександрійському пабліку https://t.me/hyevuy_alex опублікували відео, як чоловік та жінка […]

В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою»
В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою» (ФОТО/ВІДЕО)
23.03.2022355 переглядів

Вчора, 22 березня, в Олександрії біля танка сталася дорожньо-транспортна пригода. […]

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: