Руслана: «Олександрія – просто прекрасне місто, і тепер одне з моїх найулюбленіших на землі!»

03.08.2017 00:00:008 переглядівАвтор: admin
/culture/10500-ruslana-oleksandriya-prosto-prekrasne-misto-i-teper-odne-z-moyikh-najjulyublenishikh-na-zemli

Олександрійці вперше побачили як кажуть «вживу» легенду української музики – Руслану, яка не тільки стала переможницею Євробачення та сколихнула світ яскравим українським етнічним шоу, але й стала символом нового покоління, яке обирає європейський вектор розвитку. Сьогодні Руслана залишається дуже простою і не зірковою людиною, яку не обпалили промені слави та почестей. Вона співає без фонограми, а її друзі-музиканти більше звертають увагу на гру інструментів, адже перебирають струнами та б’ють у барабан не для імітації. Така справжня та енергійна музика від Руслани щиро порадувала олександрійців, які повністю залюднили площу. Такого свята не було дуже давно. Вона наголосила – спілкуйтесь на «ти» і одразу викидайте з пам’яті всі заготовлені похвальні вислови та тривалі вступні монологи. Отож бліц-інтерв’ю з Русланою на центральній площі міста – до вашої уваги, де мова піде про найкращий спорт, найкращу музику та секрет успіху від Руслани.

– Руслано, як тобі олександрійська публіка? Чи сподівалась ти на таку зустріч?

– Мені здається, що ми просто недооцінюємо, який сьогодні в Україні стан. Напевно, нас всіх, перепрошую, «зашивали» новини, бо ми всі думаємо, що геть чисто кінець світу. Всі новини досягають саме такої мети. Але Олександрія – це, напевно, одне з найоптимістичних міст, які я зараз побачила, мандруючи країною. В мене було багато концертів, і я можу вам сказати, що наша публіка, взагалі в Україні зараз, дуже відрізняється від європейської. Прости мене, Господи, якщо я зараз щось не те скажу, але наша публіка відчуває якийсь особливий драйв і оптимізм, тому що ми ніби відчуваємо, що скоро ми щось надзвичайне зробимо. Бо ми вже розуміємо, що ми більше терпіти то не будемо. Ми розуміємо, що таке життя нам не можна лишати. Ми розуміємо, що все, що ми взяли в свої руки, то ми вже того не віддамо. І я бачу перед собою дуже сильних і впевнених людей. Я бачу людей, які в змозі побудувати своє життя і свою долю. Я не бачу людей, які стоять і аморфно щось чекають. Ці люди беруть. От вже взяли, життя і вже готові його змінити на краще. І я не знаю, скільки тут буде ще політиків, скільки вони ще будуть нам промивати мізки, але я бачу світлих, вільних, чистих, прекрасних, щирих людей. Олександрія – просто прекрасне місто, і тепер одне з моїх найулюбленіших на землі! Я буду приїжджати сюди знову і знову, тільки кличте!

– Руслано, нашій команді зараз дуже потрібна перемога! Ти знаєш, як перемагати. Відкрий секрет «від Руслани», як перемогти.

– Мені здається, що коли ти щось робиш дуже сильно, з любов’ю. Коли ти розумієш, що ти робиш те, без чого ти просто не можеш. Не тому, що тобі платять гроші. Не тому, що тобі треба щось в цьому житті робити, а тому, що ти без цього просто не можеш. І навіть якщо всі будуть тебе за то сварити. Навіть якщо будуть перепони на кожному шляху. Ти все рівно будеш то робити.

Якщо наші хлопці вийдуть нині на поле саме з таким відчуттям, що вони будуть розуміти, що кожен м’яч є як останній в їхньому житті. Я завжди так виходжу на сцену. Я беру мікрофон як востаннє, і тоді цінуєш кожну секунду того, що робиш. Енергетика зростає на максимум, бо ти розумієш, що це ніби як в останній раз. От хай так зіграють, тоді вони точно переможуть!

– В тебе гарна форма. Просто супер! Який в тебе улюблений вид спорту?

– Я дуже багато плаваю, надзвичайно багато! Дуже багато бігаю і дуже багато танцюю. Взагалі, найкращий вид спорту – то танці. Вмикайте найулюбленішу музику і просто відривайтеся! Замикайте двері зсередини, і хай хто вам стукає, ви кажіть: «30 хвилин мене ніхто не чіпайте! То є мої законні!» Ставте собі улюблений чай з медом, найкращу музику, хто що любить – рок, поп, джаз, етно, класику, що завгодно, тільки відривайтеся на повну. І при цьому обов’язково співайте, щоб з вас виходив якийсь такий фантастичний звук – чи «а-а-а», чи «о-о-о», чи «йой», і мені здається, це буде найкращий для вас спорт.

– З твого досвіду, наскільки важлива підтримка? От наші хлопці сьогодні далеко, аж в Румунії, але сьогодні в Олександрії їх так підтримують!

– Це найважливіше! Я думаю, зараз центр того, що взагалі відбувається, не в Румунії. Тому що зрозуміло, що для цих людей, для нас – це найбільш важлива подія. І досвід же показує, навіть коли я була в Стамбулі, я відчувала все – кожну хату в Україні, я відчувала, кожну батарею, по якій гримали. Я всю цю енергетику ввібрала, і тому була перемога! Це не була перемога однієї людини, це – перемога всіх нас!

Записали Ірина Гайдук,

Юлія Пастух

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Loading...
поділитисяподілитисяподілитисяподілитися

Залишити коментар

  Підписатися  
Повідомлення про
Народні новини
Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрієць, який викинув сміття у «топольках» вибачився і отримав штраф (ВІДЕО)
23.05.2022221 перегляд

Чоловіка, якого зафіксували на відео у момент вивезення сміття в […]

Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрійська сім’я вивозила сміття у «топольки» (ФОТО/ВІДЕО)
23.05.2022251 перегляд

В Олександрійському пабліку https://t.me/hyevuy_alex опублікували відео, як чоловік та жінка […]

В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою»
В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою» (ФОТО/ВІДЕО)
23.03.2022354 перегляди

Вчора, 22 березня, в Олександрії біля танка сталася дорожньо-транспортна пригода. […]

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: