В Олександрії і області є можливість взяти участь у тренінгу «Молодіжний працівник»

24.03.2017 00:00:0016 переглядівАвтор: admin
/culture/10474-v-oleksandriyi-i-oblasti-e-mozhlivist-vzyati-uchast-u-treningu-molodizhnijj-pracivnik

Молодь – це майбутнє кожної країни. Наскільки розумними, активними й винахідливими будуть молоді люди – настільки й успішною буде країна. Для того, щоб українська молодь вже зараз впливала на розвиток країни, брала участь у формуванні молодіжної політики, варто навчити молодих людей як саме це можна зробити. І тут не обійтися без кваліфікованих дорослих, котрі працюють з молоддю. Саме для того, аби підвищити професійний рівень людей, котрі працюють з молоддю, в Україні ще з 2014 року реалізується програма «Молодіжний працівник».

Про програму

Програма «Молодіжний працівник» здійснюється за підтримки Програми розвитку ООН України та у співпраці з Міністерством молоді та спорту України й Державним інститутом сімейної та молодіжної політики. Мета проекту – дати нові знання представникам громадських організацій, державним службовцям та всім, хто працює з молодими людьми. А також налагодити співпрацю між державними службовцями та молодіжними організаціями.

Тренінг для тренерів

Для того, аби масово, по всій Україні провести тренінги «Молодіжний працівник», навесні відбудеться низка тренінгів для тренерів, котрі після закінчення навчання проведуть тренінги у своїх містах та обласних центрах.

Перший такий тренінг для тренерів базового рівня програми «Молодіжний Працівник» розпочався 13 березня у Києві у готелі «Alfavito». У ньому взяли участь 19 людей з п’яти областей України: Київської, Сумської, Черкаської, Чернігівської та Кіровоградської – одна людина з обласного центру і я з Олександрії.

Тренінг відкрив Олександр Ярема, заступник Міністра молоді та спорту, який у своєму вітальному слові, зазначив, що цього року програма «Молодіжний працівник» вийде на новий рівень саме завдяки професійним тренерам.

Також на заході була присутня Ірина Бєляєва, директор департаменту молодіжної політики Міністерства молоді та спорту. Вона висловила сподівання, що учасники цього тренінгу будуть справжньою підтримкою у молодіжній роботі.

Загалом тренінг для тренерів тривав п’ять днів. За цей час майбутні тренери опанували такі теми, як молодіжна політика в Україні, хто працює з молоддю, молодіжна політика ради Європи та ЄС, молодіжний працівник в Україні та інші. Окрім цього учасники отримали посібники для тренерів та практичний досвід –  спробували себе у ролі тренерів, презентувавши теми та вправи.

Такі п’ятиденні тренінги для тренерів відбудуться для мешканців інших областей України. Майбутніх тренерів базового рівня програми «Молодіжний Працівник» зберуть у Львові, Дніпрі, Вінниці та Одесі.

Що далі?

Підготовлені тренери мають можливість та необхідні інструменти, аби провести триденні тренінги базового рівня програми «Молодіжний працівник» у своїх населених пунктах. І Олександрії входить до їх числа. Якщо ви зацікавлені у тому, аби стати співорганізатором такого тренінгу у нашому місті, або його учасником, телефонуйте тренеру: 096-16-57-001.

Дізнатися більше про програму «Молодіжний працівник» ви можете на офіційному сайті http://youth-worker.org.ua.

Катерина Карпенко

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Loading...
поділитисяподілитисяподілитисяподілитися

Залишити коментар

  Підписатися  
Повідомлення про
Народні новини
Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрієць, який викинув сміття у «топольках» вибачився і отримав штраф (ВІДЕО)
23.05.2022226 переглядів

Чоловіка, якого зафіксували на відео у момент вивезення сміття в […]

Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрійська сім’я вивозила сміття у «топольки» (ФОТО/ВІДЕО)
23.05.2022253 перегляди

В Олександрійському пабліку https://t.me/hyevuy_alex опублікували відео, як чоловік та жінка […]

В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою»
В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою» (ФОТО/ВІДЕО)
23.03.2022356 переглядів

Вчора, 22 березня, в Олександрії біля танка сталася дорожньо-транспортна пригода. […]

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: