Олександрійська боксерка взяла участь у шоу «Холостяк»

16.03.2017 00:00:000 переглядівАвтор: admin
/culture/10468-oleksandrijjska-bokserka-vzyala-uchast-u-shou-kholostyak

10 березня в ефірі телеканалу «СТБ» стартував сьомий сезон проекту «Холостяк». Саме у цьому сезоні у телевізійну версію шоу потрапила олександрійська боксерка Ангеліна Бондаренко.

Про проект

Суть шоу «Холостяк» полягає у тому, що один успішний, красивий і заможний холостяк шукає своє кохання серед двох десятків дівчат. Холостяк влаштовує для дівчат романтичні побачення та подорожі Україною й іншими країнами. Слід сказати, що попри те, що це шоу, все ж були такі холостяки, котрі справді збудували тривалі стосунки з учасницями проекту.

Про холостяка

Цьогоріч у проекті «Холостяк» головним героєм є Дмитро Черкасов. Йому 29 років і він майстер спорту міжнародного класу з плавання, чемпіон України з плавання на короткі дистанції.

Дмитро народився у Дніпрі. Почав займатися плаванням з 6 років. Так вирішили батьки, аби допомогти покращити самопочуття сина, бо він хворіє на бронхіальну астму. Дмитро зміг не лише достойно боротися з недугою, але й досягти значних результатів у змаганнях з плавання.

Про олександрійку

Під час підготовки до нового сезону шоу «Холостяк» по всій Україні проводяться кастинги для дівчат на участь у проекті. У телевізійну версію потрапляють лише 26 кандидаток. Серед цих обраних була 19-річна олександрійка Ангеліна Бондаренко. Ангеліна відома багатьом місцевим жителям за численними інтерв’ю у засобах масової інформації у зв’язку з своїми спортивними досягненнями у боксі.

У відеовізитці показали Ангеліну, котра ходить вулицями Олександрії і показали залу, де Ангеліна тренувалася перед змаганнями. Ангеліна розповіла про те, що її виховував батько, бо мама  після народження Ангеліни знайшла собі іншого чоловіка. Тато для Ангеліни став надійним другом та порадником. Він вчив доньку бути скромною і досягати поставлених цілей.

Ангеліна Бондаренко почала займатися боксом в 12 років. Для неї прикладом став її друг, котрий почав відвідувати тренування з боксу. Тато підтримав Ангеліну у її виборі і навіть сказав, що донька стане чемпіонкою світу. Ангеліна дивувалася такими словам тата, але з часом вона таки стала чемпіонкою світу з боксу, а також досягла успіхів у карате та рукопашному бої. І це все завдяки татовій підтримці та щоденним 5-ти годинним тренуванням.

Зустріч з холостяком

На вечірці-знайомстві не всім дівчатам пощастило особисто поспілкуватися з холостяком. Дмитро сам запросив Ангеліну на спілкування. Дівчина подарувала йому дві пари боксерських рукавиць, а потім розповіла про свою спортивну кар’єру.

На запитання Дмитра Черкасова, чи кохала Ангеліна, дівчина відповіла, що закоханість була, але у них з хлопцем були більше дружні стосунки і їх поєднував спорт. Також Ангеліна сказала, що для неї важливо, аби інтимні стосунки починалися лише після весілля, тому серйозних стосунків у неї не було.

Холостяк сказав, що Ангеліна скромна і симпатична дівчина, але йому хотілося б, щоб вона стала більш впевненою у собі.

Наприкінці вечірки Дмитро давав троянди тим дівчатам, котрі проходять далі у наступний етап проекту і змагатимуться за його серце. Ангеліна залишалася у трійці останніх претенденток. Але троянду холостяк їй так і не дав. Дмитро пояснив, що не впевнений у тому, що він може стати саме тим мужчиною, з яким у Ангеліни буде щаслива сім’я.

Ось так закінчилася участь олександрійки Ангеліни Бондаренко у проекті «Холостяк», але вона запам’яталася глядачам, як скромна, добра і щира дівчина.

Катерина Карпенко

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Loading...
поділитисяподілитисяподілитисяподілитися

Залишити коментар

  Підписатися  
Повідомлення про
Народні новини
Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрієць, який викинув сміття у «топольках» вибачився і отримав штраф (ВІДЕО)
23.05.2022223 перегляди

Чоловіка, якого зафіксували на відео у момент вивезення сміття в […]

Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрійська сім’я вивозила сміття у «топольки» (ФОТО/ВІДЕО)
23.05.2022252 перегляди

В Олександрійському пабліку https://t.me/hyevuy_alex опублікували відео, як чоловік та жінка […]

В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою»
В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою» (ФОТО/ВІДЕО)
23.03.2022355 переглядів

Вчора, 22 березня, в Олександрії біля танка сталася дорожньо-транспортна пригода. […]

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: