Додаткова безкоштовна освіта дітей та молоді

24.02.2017 00:00:000 переглядівАвтор: admin
/culture/10462-dodatkova-bezkoshtovna-osvita-ditejj-ta-molodi

«Позашкільник», «педагог позашкільної освіти»… Якщо перекласти назву цієї професії найбільш точними словами, мовою не тільки розуму, а й серця, – це значить життєтворець, творець життя, творець країни дитинства! Не прикуті до парт, не відгороджені від життя щитом шкільного уроку, педагоги позашкільного закладу створюють мистецтво виховання особистості дитини.

В епоху інтерактивних технологій, дитині дуже складно зайняти своє дозвілля корисними справами. На сьогоднішній день, щоб вважатися гармонійно розвиненим, тільки навчальної діяльності замало, необхідно також розвивати свої творчі здібності. І тут на допомогу приходить позашкільна освіта, мережа якої не залишає байдужим нікого, оскільки в гуртках можуть займатися діти різного віку з різними вподобаннями. Саме позашкільна освіта сприяє профорієнтації учнів у подальшому житті.

Відвідуючи заняття гуртків, діти знаходять нових друзів, вчаться самореалізовуватися, набувають вмінь адаптуватися в новому колективі. Саме це в майбутньому буде сприяти тому, що діти без проблем зможуть налагоджувати контакти будь-де та почуватися вільно. Розвивати таланти дітей необхідно, оскільки творчість відіграє важливу роль у житті кожної людини. Позашкільна освіта сприяє формуванню відчуття потрібності суспільству, допомагає налагодити психологічний комфорт.

Позашкільна освіта діє і в нашому місті. Центр дитячої та юнацької творчості імені Олександра Шакала, що знаходиться за адресою вул. Шевченка, 71 (колишній Палац піонерів), ласкаво запрошує дітей міста відвідувати гуртки. В Центрі діють гуртки декоративно-прикладного мистецтва («Бісероплетіння», «Креативний дизайн», «Іграшка-сувенір», «Народна творчість», «Художнє різьблення», образотворчого мистецтва); мистецького відділу («Основи журналістики», «Театр веселих ляльок», «Театр і К», «Школа лідерів», «Перлина»); хореографічного відділу («Усмішка», «Романтика», «Каприз»).

Двері відчинені для всіх бажаючих. Навчання безкоштовне, по закінченню видається свідоцтво про здобуття позашкільної освіти.

Ольга Перемет, керівник гуртку «Основи журналістики» ЦДЮТ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Loading...
поділитисяподілитисяподілитисяподілитися

Залишити коментар

  Підписатися  
Повідомлення про
Народні новини
Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрієць, який викинув сміття у «топольках» вибачився і отримав штраф (ВІДЕО)
23.05.2022228 переглядів

Чоловіка, якого зафіксували на відео у момент вивезення сміття в […]

Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрійська сім’я вивозила сміття у «топольки» (ФОТО/ВІДЕО)
23.05.2022257 переглядів

В Олександрійському пабліку https://t.me/hyevuy_alex опублікували відео, як чоловік та жінка […]

В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою»
В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою» (ФОТО/ВІДЕО)
23.03.2022363 перегляди

Вчора, 22 березня, в Олександрії біля танка сталася дорожньо-транспортна пригода. […]

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: