Роботи на конкурс «Новорічні мрії» (продовження)

02.12.2016 00:00:006 переглядівАвтор: admin
/culture/10452-roboti-na-konkurs-novorichni-mriyi-prodovzhennya

Роботи на конкурс «Новорічні мрії» (продовження)

Цього тижня активними були вихованці гуртків «Бісероплетіння» та «Основи журналістики» Центру дитячої та юнацької творчості імені О. Шакала. Розповіла дітям про конкурс їх керівник Ольга Перемет.

Вихованка гуртка «Бісероплетіння» ЦДЮТ ім. О. Шакала Аліна Секретарюк захоплюється бісерними деревами та любить плести гачком. На конкурс «Новорічні мрії» дівчина підготувала роботу у номінацію «Сувенір». Це гілочка сосни, виготовлена з бісеру. Робота так і називається «Соснова гілочка».

Катерина Болгаріна, вихованка гуртка «Бісероплетіння» ЦДЮТ ім. О.Шакала, підготувала дві роботи у номінацію «Сувенір».  Дівчинка захоплюється плетінням виробів з бісеру та полюбляє виготовляти сувеніри із паперу. Для участі у конкурсі Катерина виготовила об’ємну ялинку з паперу та прикрасу на ялинку із зображенням сніговика, виготовленого з бісеру.

У конкурсі «Новорічні мрії» вихованці гуртків ЦДЮТ беруть участь не лише у номінації «Сувенір», але й у номінації «Лист». Так Крістіна Сандул, вихованка гуртка «Основи журналістики» ЦДЮТ ім. О. Шакала, написала історію, як Новий рік святкуватимуть у майбутньому. Крістіна захоплюється написанням творів та віршів, тому пофантазувати, як Новий рік відзначатимуть через кілька десятків років, їй було не складно.


Новий рік майбутнього

Новий рік – моє улюблене свято. Кожного року чекаю його з нетерпінням і з передчуттям безкінечної радості. Я знаю, що в новорічну ніч має статися щось чарівне зі мною та моєю родиною.

Ми проживаємо в маленькому, але дуже мальовничому містечку Олександрія. Має наступити 2037 рік і я знаю, що цей рік стане роком змін для всіх. Наша родина до святкування Нового року ставиться дуже серйозно і ми починаємо готуватися заздалегідь. Мама відповідально ставиться до підбору одягу, в якому буде зустрічати прийдешній рік і вірить в те, що образ за вечір треба змінити двічі, відтак життя в новому році зміниться на краще. Тато любить переодягатися у персонажа із мого улюбленого фільму про Гаррі Поттера професора Дамблдора, який у новорічну ніч творить справжні дива для нас із мамою.

Свій дім ми прикрашаємо підсвічниками із свічками, наряджаємо величезну ялинку, яку ошатно одягаємо виключно іграшками ручної роботи, оскільки я люблю виготовляти прикраси власноруч і мама теж має хист до цього. Наша родина вірить в те, що момент приходу Нового року слід зустрічати тільки в тісному колі. Під бій курантів загадуємо бажання, які обов’язково здійснюються, а вже коли Новий рік настав до нас у будинок приходять гості: родичі, друзі батьків, мої друзі. Новий рік по-нашому означає, що всі наші гості переодягнуті у казкових персонажів, оскільки я дуже люблю казки і вірю в них і знаю, що добро завжди перемагає зло.

До вашої уваги ще одна новорічна історія від нашої активної учасниці Катерини Мирончук. Дівчині 12 років і вона поки що єдина учасниця конкурсу «Новорічні мрії», яка взяла участь у всіх трьох номінаціях: «Малюнок», «Сувенір» та «Лист». Вона принесла до редакції максимальну кількість робіт – по дві у кожну з номінацій. Ми вже друкували її роботи у газеті «Городской курьер» і до вашої уваги остання з них.

Привіт, Дід Мороз!

Сьогодні я хочу тобі розповісти як через 30 років ми будемо святкувати Новий рік. Ялинка буде схожа на зображення з телевізору. Свято Новій рік буде називатися Свято подарунків та снігу. Ти будеш приймати листи від дітей на планшеті. До прикладу, такий лист: «Привіт, Дід Мороз! Мене звати Катерина. Я хочу отримати дуже класний подарунок. Привези мені слоненя. Хочу, щоб слоненя було дівчинка. Гарненька, з маленькими вушками та маленьким носиком. Також зроби їй кімнату, де б вона могла гратися. У мене ніколи не було домашнього улюбленця. Я буду його любити!

Вихованка гуртка «Бісероплетіння» ЦДЮТ ім. О. Шакала Олена Дубровіна захоплюється бісерними прикрасами та виготовляє квіти. На конкурс «Новорічні мрії» вона виготовила сувенір – новорічний віночок із бісеру.

Ось такі роботи на конкурс «Новорічні мрії» підготували юні олександрійці. Прийом робіт на конкурс ще триває. Проте лишилося вже не так багато часу. Про умови конкурсу «Новорічні мрії» та подарунки, які очікують на переможців конкурсу, читайте у газеті «Городской курьер» та на сайті «Олександрійські новини» у розділі «Культура».

Підготувала Катерина Карпенко

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Loading...
поділитисяподілитисяподілитисяподілитися

Залишити коментар

  Підписатися  
Повідомлення про
Народні новини
Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрієць, який викинув сміття у «топольках» вибачився і отримав штраф (ВІДЕО)
23.05.2022224 перегляди

Чоловіка, якого зафіксували на відео у момент вивезення сміття в […]

Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрійська сім’я вивозила сміття у «топольки» (ФОТО/ВІДЕО)
23.05.2022252 перегляди

В Олександрійському пабліку https://t.me/hyevuy_alex опублікували відео, як чоловік та жінка […]

В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою»
В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою» (ФОТО/ВІДЕО)
23.03.2022355 переглядів

Вчора, 22 березня, в Олександрії біля танка сталася дорожньо-транспортна пригода. […]

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: