Училище культури зібрало 2500 грн. для солдат

14.11.2014 00:00:000 переглядівАвтор: admin
/culture/10375-uchilishhe-kulturi-zibralo-2500-grn-dlya-soldat

Училище культури зібрало 2500 грн. для солдат

5 листопада студенти та викладачі Олександрійського училища культури влаштували благодійний концерт. Захід відбувся в міському Палаці культури.

На концерті студенти декламували вірші, танцювали та співали пісні. Лунали як українські народні пісні, так і сучасні. Як про мир і наш Кіровоградський край, так і про пам’ять за тими, хто загинув, захищаючи свою Батьківщину. Слід зазначити, що гостей була майже повна зала. Глядачі із захопленням дивилися художні номери та гучно аплодували у кінці кожного виступу талановитої молоді. Милували око і яскраві та гарні українські костюми, у які були вбрані студенти.

Метою благодійного концерту було зібрати якомога більше грошей для потреб військових в зоні АТО. Окрім скриньок, які були у залі під час концерту, у холі Палацу культури, працював благодійний ярмарок. На ярмарку можна було купити роботи студентів училища культури. Відвідувачі купували вітражні картини, а також настінні вироби, виконані у різних техніках.

Заступник директора з навчальної роботи училища культури Тетяна Мокрецова у своєму виступі на сцені зазначила, що студенти училища поки що не заробляють гроші, але своїм талантом на цьому концерті здатні зібрати гроші для наших військових.

На благодійний концерт були запрошені представники Координаційного центру волонтерів Олександрії. Керівник Координаційного центру волонтерів Ірина Кабанова сказала, що солдати в зоні АТО передають через волонтерів велику подяку олександрійцям за ту допомогу, яку ми надаємо. А також зазначила, що уся ця допомога не даремна, адже на передовій, ризикуючи своїм життям і здоров’ям, солдати боронять нашу країну задля мирного майбутнього кожного з нас.

У підсумку, на благодійному концерті зібрали 2500 гривень. Волонтери доклали ще 500 гривень до цієї суми та придбали 4 рації для військових в зоні АТО. Окрім зібраних грошей, студенти училища культури також передали волонтерам листи для солдат та патріотичні браслети.

За словами волонтерів, такі концерти – це не лише можливість допомогти нашим воїнам, а і привернути увагу до подій на Сході, адже байдужим не повинен лишатися ніхто.

Катерина Карпенко

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Loading...
поділитисяподілитисяподілитисяподілитися

Залишити коментар

  Підписатися  
Повідомлення про
Народні новини
Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрієць, який викинув сміття у «топольках» вибачився і отримав штраф (ВІДЕО)
23.05.2022227 переглядів

Чоловіка, якого зафіксували на відео у момент вивезення сміття в […]

Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрійська сім’я вивозила сміття у «топольки» (ФОТО/ВІДЕО)
23.05.2022253 перегляди

В Олександрійському пабліку https://t.me/hyevuy_alex опублікували відео, як чоловік та жінка […]

В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою»
В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою» (ФОТО/ВІДЕО)
23.03.2022357 переглядів

Вчора, 22 березня, в Олександрії біля танка сталася дорожньо-транспортна пригода. […]

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: