Віталій Журавльов: Зміни мають прийти не тільки в Київ, але і в Олександрію

03.08.2019 00:00:000 переглядівАвтор: admin
/articles/10841-vitalijj-zhuravlov-zmini-mayut-prijjti-ne-tilki-v-kiyiv-ale-i-v-oleksandriyu

Віталій Журавльов: Зміни мають прийти не тільки в Київ, але і в Олександрію

Одним із лідерів виборчих перегонів став Віталій Журавльов, кандидат на посаду депутата Верховної ради, депутат районної ради та очільник регіонального відділення партії «Батьківщина». Віталій Журавльов вважає, що, дійсно, парламентська виборча кампанія поступово перетворюється на місцеву. Бліц-інтерв’ю із екс-кандидатом у депутати в Верховну Раду України починаємо із слів, які Віталій Журавльов попросив передати всім, хто прийшов на виборчі дільниці 21 липня.

– Я хочу подякувати виборцям всього Олександрійського округу, міста Олександрії, Петрового, Устинівки, Долинської за те, що вони проголосували за мене і за те, який відсоток довіри я отримав. 6 651 голос – це дуже хороший результат. Це значить, що більше, ніж шість тисяч жителів округу не заховались від вирішення проблем нашого щоденного життя. Що вони, разом зі мною, разом із моєю командою, вірять у те, що зміни можливі і вони незабаром можуть відбутися.

– Ви отримали не перший результат. Як будете планувати своє політичне життя надалі?

– Так як і раніше – працювати із людьми. До речі, ми це і робимо. Просто одні проводять акції, фінансують проекти під вибори. І це просто перевірити – подивіться чим переймаються нині дуже активні штаби деяких кандидатів. Але ми працюємо не так.

Наприклад, зараз я і моя команда однодумців, волонтерів, підтримали акцію з безкоштовного тестування на гепатит С. Це – життєва необхідність, оскільки така хвороба є підступною і не проявляється одразу. Гепатит С може знищувати людину непомітно. Але цю хворобу можна виявити і ефективно лікувати, вберегти життя. Саме тому я і підтримав ідею тестування. Ми хочемо привернути увагу олександрійців до такої проблеми. Є ідея провести схожі тестування і на інших територіях, якщо, звісно, будуть такі запити у людей і буде така потреба.

Незабаром маємо плани підтримати ідею безкоштовного тестування на ВІЛ-СНІД. Теж є така проблема, на яку не можна закривати очі.

А для дітей і батьків ми традиційно вже будемо проводити зустрічі у рамках арт-канікул. Тому ця вся робота – постійна і не просто під вибори. Це – життєва позиція мене і моїх однодумців, волонтерів. Я дуже вдячний, до речі, всім, хто долучається до проведення цих заходів, бо вони є суспільно важливими і можуть реально допомогти врятувати життя. Без цієї небайдужості волонтерів і однодумців неможливі зміни у місті, в усьому окрузі, і в нашій країні загалом.

– Як щодо місцевих виборів? І чи плануєте балотуватись на посаду міського голови? Чи є команда, з якою мали б намір йти у міську раду?

– Ми не знаємо, коли місцеві вибори відбудуться. За законом – мають бути не скоро. Але зараз такий час, що все змінюється швидко. Країна потребує змін і приходу політичних сил, політиків, що можуть змінити не тільки посади на вищих рівнях, але і управляти областю, районом, містом по-новому. Для мене і моєї команди немає ніякої проблеми взяти участь у новій кампанії. Бо ми у політиці не вчора, і тому завжди працюємо із людьми, пропонуємо своє бачення незалежно від того чи попереду вибори, чи просто треба змусити владу розглянути скаргу людей, захистити інтереси простих громадян.

Але парламентська кампанія поступово перейшла у місцеву. Це помітно по всіх напрямках. Саме тому і ми готуємось до неї. Я думаю вона буде цікавою. Є багато людей, які можуть скласти конкуренцію один-одному. Значить у виборців міста буде можливість обрати найкращого представника народу у міську раду, обрати того, хто може бути ефективним мером міста. У мене є бажання позмагатися і перемогти у виборах на посаду Олександрійського міського голови. Разом із мною багато людей у команді, які можуть прийти до міської ради і стати депутатами міської ради. Це була б велика і згуртована команда людей, що мають свою точку зору, але об’єднані спільним баченням майбутнього міста: без корупції, із великими економічними перспективами, і з новим підходом до вимог простих громадян.

Але я не відмовлюсь і від того, щоб брати участь у об’єднанні із іншими політиками, іншими сильними особистостями, які будуть пропонувати свої кандидатури на посаду мера. Якщо аргументи будуть сильніші і будуть пропонуватись для реалізації напрацювання моєї команди, то ми можемо погодитись і на об’єднання зусиль. Зрештою, ми ж в політику йдемо не за посадами, а за можливостями. Тому, якщо можливості для реалізації наших проектів будуть, то визначати, хто головніший і має кращу посаду, немає сенсу.

Зміни у міській раді і в мерії потрібні. Оцінку «незадовільно», тобто по-старому – «2» дав всій українській владі народ на виборах президента і підтвердив це на парламентських. Тому ми маємо завершити перезавантаження влади і на місцевому рівні. Я підтримую думку більшості виборців, що зміни мають відбутися і вони мають бути швидкими і ефективними.

Наприкінці нашого спілкування хотів би подякувати ще раз всім, хто віддав свій голос за мене і тих, хто мене підтримує. Це висока оцінка і великий кредит довіри. Я сподіваюся, що ми продовжимо спілкування і налагодимо співпрацю і надалі. І у нас буде результат на місцевій кампанії. Зміни мають прийти не тільки в Київ, але і в Олександрію.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Loading...
поділитисяподілитисяподілитисяподілитися

Залишити коментар

  Підписатися  
Повідомлення про
Народні новини
Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрієць, який викинув сміття у «топольках» вибачився і отримав штраф (ВІДЕО)
23.05.2022214 переглядів

Чоловіка, якого зафіксували на відео у момент вивезення сміття в […]

Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрійська сім’я вивозила сміття у «топольки» (ФОТО/ВІДЕО)
23.05.2022243 перегляди

В Олександрійському пабліку https://t.me/hyevuy_alex опублікували відео, як чоловік та жінка […]

В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою»
В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою» (ФОТО/ВІДЕО)
23.03.2022340 переглядів

Вчора, 22 березня, в Олександрії біля танка сталася дорожньо-транспортна пригода. […]

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: