«Команда Порошенка» з Олександрії долучилась до Всеукраїнського форуму «Відкритий діалог»

13.02.2019 00:00:000 переглядівАвтор: admin
/articles/10815-komanda-poroshenka-z-oleksandriyi-doluchilas-do-vseukrayinskogo-forumu-vidkritijj-dialog

Олександрійська делегація активістів, що долучились до ініціативи «Команда Порошенка», взяла участь у Всеукраїнському громадському форумі «Відкритий діалог», що відбувся у місті Києві, повідомляють «Олександрійські новини».

Олександрійська делегація разом з представниками Кіровоградщини спілкувались із колегами і обмінювались думками із представниками різних регіонів України. У форумі від Олександрійщини взяли участь волонтери, представники об’єднаних громад, агарного сектору, спорту, творчої інтелігенції.


«Отримали хороший імпульс для громадської активності. Почули точку зору Президента, представників творчої інтелігенції, письменників, військових. Для себе роблю такий висновок, що маємо об’єднуватись і продовжувати обраний Україною шлях до утвердження Незалежності, до розвитку держави, розвитку економіки і підвищення добробуту громадян. Ми маємо обговорити після Форуму багато важливих питань із жителями міста і району, поспілкуватись із людьми щодо актуальних проблем. Маємо донести точку зору Петра Порошенка і його команди до кожного, хто має бажання робити усвідомлений вибір», – зазначив депутат Олександрійської міської ради Віталій Заріцький.


«Об’єднана Приютівська громада – це перша в Олександрійському районі ОТГ. Вона створена саме завдяки ініціативності і принциповій позиції Президента, який наполіг на децентралізації, на реформі, що має змінити країну. Ми вже сьогодні змогли отримати іншу якість медичного забезпечення із новою, під ключ, амбулаторією, яка створена завдяки ініціативі Президента. Ведеться активно ремонт доріг, комунальних мереж. Заплановано багато інших проектів, які незабаром будуть реалізовані і дадуть значний ефект для жителів громади. Я почув на Форумі дуже важливу річ – Петро Порошенко гарантує продовження реформи, продовження курсу на децентралізацію. 


На мою думку, це дасть зовсім нові можливості для об’єднаних громад», – говорить голова Приютівської об’єднаної громади Андрій Коломійцев.

«Ми спілкувались із нашими колегами по депутатській роботі із різних регіонів. Маємо робити все, щоб робота на місцях, діалог між депутатами і громадянами ставали ефективнішими. Необхідна взаємодія із людьми, бажання змін, які втілюються у конкретних проектах, реалізовуються через активність громадян», – зазначила голова Олександрійської районної ради Ольга Коріненко.


Петро Прошенко, виступаючи на Форумі, вказав, що країна має конкурентні переваги у розвитку декількох галузей економіки, які можуть продемонструвати лідерські позиції: агропромисловий комплекс, ІТ-індустрія, машинобудування, інфраструктура та логістика, туризм. На думку П. Порошенка, у 2020 році Україна розраховує на масштабне залучення інвестицій в українську економіку. У 2021-2022 роках – завдяки зростанню економіки – збільшення заробітних плат, пенсій та соціальних виплат. У 2023 році заплановано подати заявку на вступ до Європейського Союзу і отримати План дій щодо членства в НАТО. Петро Порошенко також повідомив про найголовніші тези, з якими він іде у президентську виборчу кампанію: «Мої стратегічні цілі на другу каденцію можна звести до кількох пунктів: боротьба з бідністю і підготовка країни до вступу до Євросоюзу та НАТО, забезпечення миру на вигідних для України умовах і відновлення територіальної цілісності країни».


У Форумі взяли участь: письменник і публіцист Дмитро Павличко, голова фракції «Блоку Петра Порошенка» у Верховній раді БПП Артур Герасімов, заступник голови фракції Сергій Березенко, Уповноважений Президента з питань реабілітації учасників АТО Вадим Свириденко, заслужена артистка України, громадський діяч Ірма Вітовська, режисер фільму «Кіборги» Ахтем Сеітаблаєв, Герой України, акторка театру і кіно Ада Роговцева та більше 10 тисяч представників з різних областей України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Loading...
поділитисяподілитисяподілитисяподілитися

Залишити коментар

  Підписатися  
Повідомлення про
Народні новини
Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрієць, який викинув сміття у «топольках» вибачився і отримав штраф (ВІДЕО)
23.05.2022223 перегляди

Чоловіка, якого зафіксували на відео у момент вивезення сміття в […]

Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрійська сім’я вивозила сміття у «топольки» (ФОТО/ВІДЕО)
23.05.2022252 перегляди

В Олександрійському пабліку https://t.me/hyevuy_alex опублікували відео, як чоловік та жінка […]

В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою»
В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою» (ФОТО/ВІДЕО)
23.03.2022355 переглядів

Вчора, 22 березня, в Олександрії біля танка сталася дорожньо-транспортна пригода. […]

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: